Windows 10 Desteği biter mi?

Makaleler
5
Bazı kaynaklarda Windows 10 destek bitim tarihlerine rastlıyorum ama pek mantıklı gelmiyor. Mesela Vikipedi'de Bu yıl ekim ayında temel destek bitecek diyor. 2026'da genişletilmiş destek falan filan. Microsoft'un Windows 10 desteğini bitireceğini sanmıyorum yeni bir sürüm çıkarmadan ama yaparsa neden yapar vs. konularda fikirlerinizi bekliyorum. Ben hala neden Win 95 desteği bitti anlamıyorum. (Kafayı Win95 ile bozdum.)

Bazı kaynaklarda Windows 10 destek bitim tarihlerine rastlıyorum ama pek mantıklı gelmiyor. Mesela Vikipedi'de Bu yıl ekim ayında temel destek bitecek diyor. 2026'da genişletilmiş destek falan filan. Microsoft'un Windows 10 desteğini bitireceğini sanmıyorum yeni bir sürüm çıkarmadan ama yaparsa neden yapar vs. konularda fikirlerinizi bekliyorum. Ben hala neden Win 95 desteği bitti anlamıyorum. (Kafayı Win95 ile bozdum.)
Daha uzun bir süre desteği bitmez.

Hocam bitmez. Zaten yeni Windows çıkarmayı düşünmüyorlar. Sürekli güncelleniyor. Uzun süre Windows 11 göremeyiz.

Bahsettiği bitiş tarihleri buildler için veriliyor. Sürüm yükseldikçe desteğiniz bitmez. Windows XP'den bu yana nasıl SP yükseltmesi yapılıyordu bunda da build güncellemesi yapılıyor. Bunların bitiş tarihleri var bu konuyu da daha önce sosyalde açıklamıştık.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı