Windows 10 desteği uzatabilir mi?

Arkadaşlar maalesef illa bir yerde bitecek istesekde istemesekde Windows 10 bitiyor ben ilk Windows XP ile başladım sonra Windows 7, Windows 8.1 ve Windows 10'a kadar geldim Windows 10 ilk çıktığı günü hatırlıyorum. maalesef her türlü bitecek.

Son düzenleme:
Windows 10 kullananların bazıları bypass bilmedikleri için Windows 11'e geçemiyorlar sadece bu sıkıntı tek değil insanlar sürüm yükseltmeye de korkuyolar bir taraftan Linux bu konuda bir tık pazar payı alacaktır gibi ancak Linux bypass edilerek çalıştığına göre Linux kullanıcıları bypass yoluyla Windows 11'e de geçerler Valorant çok oynamadığımdan yüksek ihtimalle bende bypass yoluyla Windows 11'e geçeceğim güvenlik ve kullanıcı kolaylığı güncellemeleri her zaman önemlidir geçecek olan varsa ISO dosyasında birkaç oynama yaparak geçirebiliyorlar.

Windows 10'da desteğin bitmesi ile eski bilgisayarlar ya Linux'lanacak ya da virüs tehlikesi yaşayacak.

Windows 10 kullananların bazıları bypass bilmedikleri için Windows 11'e geçemiyorlar sadece bu sıkıntı tek değil insanlar sürüm yükseltmeye de korkuyolar bir taraftan Linux bu konuda bir tık pazar payı alacaktır gibi ancak Linux bypass edilerek çalıştığına göre Linux kullanıcıları bypass yoluyla Windows 11'e de geçerler Valorant çok oynamadığımdan yüksek ihtimalle bende bypass yoluyla Windows 11'e geçeceğim güvenlik ve kullanıcı kolaylığı güncellemeleri her zaman önemlidir geçecek olan varsa ISO dosyasında birkaç oynama yaparak geçirebiliyorlar.

Onu geçtim bazı sistemler 2. nesil Intel işlemci ve 4 GB RAM'i var ve yükseltilemiyor o ne olacak?

Sağ alttaki etkinleştir yazısı ve daha bir sürü kişiselleştirme ayarlarından dolayı uzunca bir süre Linux kullandım ve gayet memnundum. Oyun oynamak için windowsa geçiş yapmak zorunda kaldım. Açıkası 11'i bir kere denedim ve hiç memnun kalmadım. Şu an Win 10 desteği çekilse direkt Linuxa sararım muhtemelen.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı