Eki Görüntüle 1758302
Microsoft, Windows 10 için yeni özellik güncellemelerini göndermeyi bitirdi. Şirket, bugün yayınladığı duyuruda Windows 10 için daha fazla yeni sürüm yayınlamayı planlamadıklarını söyledi. Ayrıca mevcut 22H2 sürümünün, işletim sisteminin ekim 2025'te desteğin sona ermesinden önceki son sürüm olduğunu söyledi. Bu da, önümüzdeki sonbaharda herhangi bir 23H2 sürümünün olmayacağı anlamına geliyor. Ancak işletim sistemine aylık aralıklarla […]
Devamı: Windows 10 Devri Kapandı: 22H2 Son Sürüm
Kaynak Technopat
Devamı için yukarıdaki bağlantıya tıklayın...
Tamam kardeşim en Windows 11 sensin. Buglu sistemi övmeye devam et.İyi olmuş. Windows 11 varken 10 efendi de kim oluyor?
2028'e kadar desteklenir diyenler nerede? Windows 7'de de kullanıcılar çok diretti ama sonra Win 10 standart oldu. Eninde sonunda Win 11 de standart olacak. Güzel bir karar almış. Neden şirketin mühendisleri eski bir OS'un güncellemesi ile uğraşsın ki?İyi olmuş. Windows 11 varken 10 efendi de kim oluyor?
Bill Gates çoktan Microsoft ile ilgilenmeyi bıraktı. Satya Nadella'ya söyleyeceksin onu.Bill Gates ve tüm Microsoft'u anlamak gerçekten zor Windows 11 çöpüne geçirme çabaları ama ben yeni PC aldığımdada tıpkı Windows 7 gibi güvenlik güncellemeleri bitene kadar 10 kullanacağım. Şu anda Windows 7'nin güvenlik güncellemeleri bittiği için mecbur bu yıl yeni PC almak zorundayım. Windows 10 uda bitirirlerse gerçekten kendi topuklarına sıkıyorlar.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.