Windows 10 disk bölümlendirme

FkeGamer

Hectopat
Windows 10 kurulumundaki depolama aşamasının ayarları nasıl olmalı? Elimde bir SSD ve HDD var ve ben sadece ikisinin ayrı bir şekilde olmasını istiyorum. Yani C veya D alanı olmadan sadece SSD ve HDD alanı olmasını istiyorum.

Zaten onları birleştirmek için farklı bir işlem gerek. Aslında yapmanız gereken çok bir şey yok. Disk seçimi ekranında bütün diskleri silin ve SSD'nizi seçerek ileri deyin. Kurulum bittikten sonra da Disk Yönetimi'ni açıp HDD'ye bölüm oluşturun. Sistemde mecburen C ve D sürücüleri olacak. C sürücüsü SSD'niz, D ise HDD'niz olacaktır.

Kurulumdaki ayrılmış diskleri silersem oluyor mu yani?
Zaten onları birleştirmek için farklı bir işlem gerek. Aslında yapmanız gereken çok bir şey yok. Disk seçimi ekranında bütün diskleri silin ve SSD'nizi seçerek ileri deyin. Kurulum bittikten sonra da Disk Yönetimi'ni açıp HDD'ye bölüm oluşturun. Sistemde mecburen C ve D sürücüleri olacak. C sürücüsü SSD'niz, D ise HDD'niz olacaktır.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı