Bir an yanlış gördüm fakat yine de fazla azalmış, benim ki ise şöyle ve kronik sorunlu bir SSD sanırım ;Nasıl ya.
Bir an yanlış gördüm fakat yine de fazla azalmış, benim ki ise şöyle ve kronik sorunlu bir SSD sanırım ;Nasıl ya.
Bir şey yapmana gerek yok. Daha çabuk ömrü bitecek hepsi bu.Arkadaşlar yok mu çözümü %21'ini yemişim derken ne yapmam gerek %21 ne oluyor.
Bir an yanlış gördüm fakat yine de fazla azalmış, benim ki ise şöyle ve kronik sorunlu bir SSD sanırım;
Eki Görüntüle 658563
Bir şey yapmana gerek yok. Daha çabuk ömrü bitecek hepsi bu.
Kaç yıllık SSD?
Evet. Yukarıda dediğim gibi ömrünü azaltıp veri hücrelerine hasar veriyor defrag işlemi.Yanlış gördüm derken bu %21 ne oluyor bu benim en iyileştirme işlemi yüzünden mi böyle oldu.
Evet. Yukarıda dediğim gibi ömrünü azaltıp veri hücrelerine hasar veriyor defrag işlemi.
Yanlış gördüm derken bu %21 ne oluyor bu benim en iyileştirme işlemi yüzünden mi böyle oldu.
%50 olsa idi ne olurdu.
Sürücüleri en iyi duruma getir komutu SSD'lerde TRIM işlemi uyguluyor. HDD'lerde ise defrag işlemini uyguluyor. Sürücüleri en iyi duruma getir komutu SSD'nize zarar vermez.
Bir şey yapmana gerek yok. Daha çabuk ömrü bitecek hepsi bu.
Sürücüleri en iyi duruma getir komutu SSD'lerde TRIM işlemi uyguluyor. HDD'lerde ise defrag işlemini uyguluyor. Sürücüleri en iyi duruma getir komutu SSD'nize zarar vermez.
SSD'niz sorunlu olabilir. Kaç yıllık SSD?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.