Windows 10 Dosya Gezgini Şerit Gözükmeme Sorunu

Hyrda14

Hectopat
Daha fazla  
Bilgisayarımda Win 8.1 kullanıyor iken dosya gezginimde şerit kısmını bulabiliyordum. Çalışıyordu ama geçenlerde Win 10 format attırdım ve şerit kayboldu bas baya yok yani o şeriti nasıl geri getirebilirim ? Umarım tecrübeli arkadaşlar yardım edebilir aslında kolay gibi geldi sorunu çözmek ama internetten araştırdım o kadar hiç bir şey bulamadım.

Gördüğünüz gibi o şerit bana çok lazım ama yok o kadar şey denedim başaramadım.
Adsız.png

Dediğim şerit:
sshot-8.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle tekrardan hesap açıp kalabalıklık ettiğim için özür diliyorum kusura bakmayın

Okadar araştırdım demiştim bu kadar kolay olsa keşke
Ama direk ceza vermişsiniz ayrıca konuya ekran görüntüleri bıraktım bana ait olan ekran görüntüsünde En üstte Belgeler yazan kısım yanında ne o 2 3 tane şeyler var nede hemen altında dosya , giriş , paylaş ve görünüm kısmı var ve sizin attığınız ekran görüntüsünde ise oka bas demişsiniz sağol un yardımınız için ama attığım resme bakmadınız sanırım gösterdiğiniz ok yok ayrıca dediklerimde yok onları nasıl geri getirebilirim diye sormuştum ayrıca Ctrl+F1 kısayolunu biliyorum zaten önceki win 8'imden fakat dediğim gibi o dediklerim gözükmüyor ayrıca Ctrl+F1 kısayolu nu denediğim zamanda
dwad.png

Tarayıcı da bunu aratıyor. Sorunum çözülmeden ceza vermişsiniz yeni hesap açmak zorunda kaldım kusura bakmayın tekrardan

Aynı sorunu bende yaşadım fakat çözüm bulamadım Türkçe kaynaklarda. Hortlatmak gibi olmasın benim gibiler googleye yazınca çözüm olarak bu karşılarına çıksın diye yazıyorum. "Ribbon Disabler" programı ile bir tık ile çözülebiliyor.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı