Windows 10 Dosyaları Kaybetmeden 1803'e Dönme

zibizeretta

Megapat
Daha fazla  
Windows 10 sürüm 1809'a yükselttim lakin memnun kalmadım. Windows.old dosyasını da sildim. Şu an temiz kurulum yapmadan eski versiyona dönmenin yollarını arıyorum fakat araştırdığım kadarıyla Windows.old yoksa olmadığı kanısına vardım. Ben de Windows imajını alıp 1809'dan eski bir Windows 10 yükleyip ardından oluşturduğum imaja geri dönmek istiyorum fakat aklımda bazı sorular var. Windows imajı masaüstü dosyalarıma kadar her şeyi yedekliyor mu ve bundan önemlisi Windows sürümünü de yedekliyor mu? Yani imajı tekrar yükleyince tekrar 1809'a yükselsin istemiyorum. Konu hakkında bilgisi olanların fikir paylaşımlarını bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bildiğim kadarıyla anlattığın şeyin mümkünatı yok. Dosyaları kendin de yedekleyebilirsin.

1809 ile yaşadığın bir problem varsa yardımcı olabiliriz.
Kullandığım bir program (macro) Caps-Lock tuşu ile aktif-deaktif oluyor ve bilgisayara bazı tuş kombinasyonları gönderiyor, 1809'da Caps-Lock tuşunun bu işlevi gitti. Ya bunu düzeltmem lazım yada daha önceki bir versiyona yüklediğim programları falan kaybetmeden geri dönüş yapmam lazım.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı