Windows 10 "DRIVER IRQL NOT LESS OR EQUAL"Mavi Ekran

Enes Kaan_

Kilopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Öncelikle merhabalar. Diğer konulara baktım ancak herhangi bir şey anlamadım. Bilgisayarlardan pek fazla anlamam. 2 ay önce bilgisayarımı Monster firmasından aldım. Herhangi bir şey yoktu ancak sadece oyun oynarken rastgele bir zamanda yukarıdaki hatayı veriyor. Bilgisayarımda birde %100 Disk hatası var o ayrı onuda çözüme bağlayamadım her yolu deneyip.

Bir daha format atmayı denemedim sizlere sormak istedim ancak formatla çözen arkadaş bulamadım. Bilgisayar yada parça değişimi kökten çözüm gibi gözüküyor düşünceleriniz neler teşekkür ederim

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir tanesi 0 byte olarak boş gelmiş. Öncelikle korsan oyun oynamayın. Korsan PES 2017 oynarken mavi ekran hatası yaşamışsınız.

İki dosyada da neden olan etken Synaptics Pointing Device'den kaynaklanmakta. Sürücüsünü kaldırın. Güncel olan sürücüsünü kurun.

Bulamazsanız aygıt yöneticisinden Synaptics'in donanım kimliğini buraya paylaşın.

Pes 2017 oynarken ve PUBG oynarken aldım. Bugün pubg oynarken aldıgım mavi ekran hatası minidump dosyasında yok. Korsan oyun noktasında haklsınınız. Ancak sürücüyü bulamadım. Nerden bulup kaldırabilirim. Aygıt yöneticisinde Synptis SMBus Driver mevcut.

Size bir şey sormak istiyorum. Temiz Windows 10 kurulumu yaptığım halde ilk başlarda sorunsuz güncelleme yapıyordum ancak artık hata alıyorum.

Kodu > (0x80070006)
Offline güncelleme yapmanın yolu yok mu yani internetten indirsem güncellemeleri.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…