Çözüldü Windows 10: DRIVER_IRQL_NOT_LESS_EQUAL hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Erenbeys61

Hectopat
Daha fazla  
Bilgisayar dünden beri bir anda donup kapanıyordu. DDU ile sürücü kaldırıp yükledim şimdi böyle bir hata verdi. Nasıl çözebilirim?

IMG_20240329_180941.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Sistemi açabiliyorsan dosyaları gönder.

Sistemi açabiliyorsan dosyaları gönder.
Hocam görüntü gelmiyordu. Ramlerin yerini değiştirdim şuan çalışıyor. Minidump dosyam bu. @claus

Son düzenleme:
Çözüm
Bilgisayar dünden beri bir anda donup kapanıyordu. DDU ile sürücü kaldırıp yükledim şimdi böyle bir hata verdi. Nasıl çözebilirim?

Eki Görüntüle 2153613

Bende aynı şekilde hata alıyordum, uzun uğraşlar sonucu tüm parçaları ayrı ayrı deneyerek işlemcide sorun olduğunu anlayabildim. Eğer fazladan bir işlemci bulabilirsen ilk işlemciyi kontrol et derim. Açtığım konuya da bak istersen belki tüyo yakalarsın. Geçmiş olsun.

Son düzenleme:
BIOS güncelle.
Sonra BIOS'a gir ve restore defaults save yap.
Sonra temiz kurulum yap. Ekran kartını sürücünü indir yükle. Başka bir şey yükleme.
Sonra OCCT ile GPU testi yap ve gelişmeleri olumlu yada olumsuz bildir.

Nedir son durum ?
Konuyu açtığım tarihte vize sınavı haftam olduğu için yazamamıştım. Ramlerin yerini değiştirince kullanabildim. Ekstra olarak dediklerinizi yapınca sorunsuz şekilde düzeldi testler başarılı geçti. Teşekkür ederim.

Geç yazdığım için kusura bakma.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı