Çözüldü Windows 10 Driver_Power_State_Failure Mavi Ekran Sorunu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

DannyBlue

Hectopat
Daha fazla  
Laptop'uma format attıktan sonra bazı oyunlarda alt tab yapınca ekran tamamen kitlenmeye başladı ctrl alt del alt f4 hiç biri çalışmıyordu biraz bekleyincede mavi ekran ile Driver_Power_State_Failure hatasını veriyordu bir daha format attım ama sorunum çözülmedi. Yardım eden arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ederim.
Mavi Ekran Hatası
Mini Dump Dosyam
Driver Identifier Bilgilerim

Logitech programını kaldırdım windows bellek tanılama ile RAM testi yaptım hiç bir sorun bulmadı driverları güncelleştirmeye çalıştım fakat aynı hatayı gene aldım. Hatayı biraz daha açmak gerekirse belli başlı oyunları alt taba alıp google chrome'da işlem yaptığımda donuyor ve mavi ekran hatası alıyorum.
Yeni Driver Bilgilerim

Sorunumu sonunda çözdüm. Nvidia Denetim Masası > 3D Ayarlarının Yönetilmesi > Tercih Edilen Grafik İşlemci ayarını ''Yüksek Performanslı NVIDIA işlemcisi olarak ayarladım. Ardından aşağıda ki 'Ayalarlar' bölümündeki 'Güç Yönetimi Modu' nu 'Maksimum performansı tercih et' olarak değiştirdim. Ve sorunum çözüldü , yardımlarınız için teşekkürler.
Çözüm.PNG

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı