Windows 10 dwm.exe yüksek RAM kullanımı

Bence de bizde ortak olan bir program yoruyor.
Bende 1809 yapıda hiçbir şey yoktu. Bu güncelleme saçmalıkları yüzünden oldu. Şimdi yeni yapıya güncelliyorum. Aynı sorun devam ederse eski sürüme dönüp Windows Update hizmetini kapatmakla yetinmeyip PC'den kaldırmayı deneyeceğim. Bu kadar sorunlu bir işletim sistemi yoktur.

Bende 1809 yapıda hiçbir şey yoktu. Bu güncelleme saçmalıkları yüzünden oldu. Şimdi yeni yapıya güncelliyorum. Aynı sorun devam ederse eski sürüme dönüp Windows Update hizmetini kapatmakla yetinmeyip PC'den kaldırmayı deneyeceğim. Bu kadar sorunlu bir işletim sistemi yoktur.

Windows 10 birçok sorunlu bir işletim sistemi olarak çıkmıştı zamanla sorunlar yavaştan düzelse de sorunlar artıyordu.

Windows 10 birçok sorunlu bir işletim sistemi olarak çıkmıştı zamanla sorunlar yavaştan düzelse de sorunlar artıyordu.
Şuna baksana hocam. Chrome zaten ilk sırayı kolay kolay vermez. dwm.exe işi bozuyor.

Ekran Alıntısı.PNG

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı