- Makaleler
- 4
İşte benim hep açık. Hiç kapatmam ben. O bir uygulamadan etkilenmişe benziyor.Saydamlıkta etki ediyor hocam bilmezsiniz oda doğrudur.
Hocam ciddi ciddi diyeyim bende de oluyor.
İşte benim hep açık. Hiç kapatmam ben. O bir uygulamadan etkilenmişe benziyor.Saydamlıkta etki ediyor hocam bilmezsiniz oda doğrudur.
Hocam ciddi ciddi diyeyim bende de oluyor.
İşte benim hep açık. Hiç kapatmam ben. O bir uygulamadan etkilenmişe benziyor.
Sendeki yapı nedir hocam, kısacaİşte benim hep açık. Hiç kapatmam ben. O bir uygulamadan etkilenmişe benziyor.
win+r yapıp winver yazarsanız hemen yapı kısayoldan çıkıyor.İşte benim hep açık. Hiç kapatmam ben. O bir uygulamadan etkilenmişe benziyor.
Bende de böyle.Yani hocam şöyle diyeyim saydamlık açık değilken bile oluyor.
Bende de böyle.
Bende 1809 yapıda hiçbir şey yoktu. Bu güncelleme saçmalıkları yüzünden oldu. Şimdi yeni yapıya güncelliyorum. Aynı sorun devam ederse eski sürüme dönüp Windows Update hizmetini kapatmakla yetinmeyip PC'den kaldırmayı deneyeceğim. Bu kadar sorunlu bir işletim sistemi yoktur.Bence de bizde ortak olan bir program yoruyor.
Bende 1809 yapıda hiçbir şey yoktu. Bu güncelleme saçmalıkları yüzünden oldu. Şimdi yeni yapıya güncelliyorum. Aynı sorun devam ederse eski sürüme dönüp Windows Update hizmetini kapatmakla yetinmeyip PC'den kaldırmayı deneyeceğim. Bu kadar sorunlu bir işletim sistemi yoktur.
Şuna baksana hocam. Chrome zaten ilk sırayı kolay kolay vermez. dwm.exe işi bozuyor.Windows 10 birçok sorunlu bir işletim sistemi olarak çıkmıştı zamanla sorunlar yavaştan düzelse de sorunlar artıyordu.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.