Windows 10 DX9 oyun içinde mavi ekran hatası

Kara Murat

Hectopat
Merhaba arkadaşlar.
Windows 7 Home Basic işletim sistemimden Windows 10 Pro'ya upgrade yaptım. Biraz araştırdım temiz kurulum olmadığı için mavi ekran olabiliyormuş. Bir kaç gün önce Windows 10 Pro temiz kurulum yaptım. DirectX11 oyunlarında bir hata almadım. Hata aldığım oyun Black squad ilginç tarafı oyunu oynarken 20-30 dk. Oynadıktan sonra mavi ekran vermesi. Minidump ve ekran görüntüsünü paylaşıyorum. Yardımlarınızı bekliyorum.

IMG_20200423.png

Ya sen bu Windows 0 sürücüsünün 2 bölümüne yüklenemiyor böyle bir hatayla karşı karşıya kaldın mı? Şu an format atacağım ama atamıyorum bu hata yüzünden Windows 10 geçemiyorum yardım edersen çok sevinirim.

Ya sen bu Windows 0 sürücüsünün 2 bölümüne yüklenemiyor böyle bir hatayla karşı karşıya kaldın mı? Şu an format atacağım ama atamıyorum bu hata yüzünden Windows 10 geçemiyorum yardım edersen çok sevinirim.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Umarım sorununuzu çözersiniz.
Hatanın sebebi büyük ihtimal dönüştürücü kullanıyor olmamdı. (Vga to hdmi dönüştürücü)
Umarım sorununuzu çözersiniz.
Hatanın sebebi büyük ihtimal dönüştürücü kullanıyor olmamdı. (Vga to hdmi dönüştürücü)

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı