Çözüldü Windows 10 ekran parlaklığı değişmiyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Yer
Full Bridge Rectifier
Laptop kullanıyorum ve Windows 10 yükledim fakat ekran parlaklığımı değiştiremiyorum. Ekran kartı sürücüm güncel. Bilgisayarımın kendi sitesinden Intel in dahili grafik sürücüsünü yüklemeye çalıştım fakat alakasız bir şekilde Intel Turbo Boost kurulum ekranı geliyor. Nasıl parlaklığı ayarlanabilir hale getirebilirim?

Çözüm
Şimdi şuan ki ati sürücüsünü kaldırın. Buradaki sürücüyü donanım yöneticisinden elle yükleyin ve bilgisayarı yeniden başlatın.
Laptop kullanıyorum ve Windows 10 yükledim fakat ekran parlaklığımı değiştiremiyorum. Ekran kartı sürücüm güncel. Bilgisayarımın kendi sitesinden Intel in dahili grafik sürücüsünü yüklemeye çalıştım fakat alakasız bir şekilde Intel Turbo Boost kurulum ekranı geliyor. Nasıl parlaklığı ayarlanabilir hale getirebilirim?
FN tuş kombinasyonuyla deneyin. Belki de Klavyenin driver'ı eksik olduüundan FN tuşlarıyla işlem görüyor olabilir.
Veya Bios'ta bununla ilgili ayar olabilir. Orayı da kontrol edebilirsiniz. Ama öncesinde FN kombinasyonu ile deneyin...

FN tuş kombinasyonuyla deneyin. Belki de Klavyenin driver'ı eksik olduüundan FN tuşlarıyla işlem görüyor olabilir.
Veya Bios'ta bununla ilgili ayar olabilir. Orayı da kontrol edebilirsiniz. Ama öncesinde FN kombinasyonu ile deneyin...
FN tuşu ile yaptığımda ekran tüm gidiyor tekrar bastığımda geri geliyor.

Intel APU'nun grafik kartı driverının (UHD Graphics, HD Graphics) açık olduğundan emin olun. Genellikle laptoplarda ekran parlaklığını APU grafik kartı kontrol eder.
Tamam onun sürücüsünü yüklemeye çalıştım fakat kurulum dosyasına tıkladığımda Intel Turbo Boost kurulumu geliyor.
Yanlış tuşla kombinasyon yaptınız sanırım. Bende azaltma arttırma kapatma tuşlar var.
Hayır yanlış tuşla yapmadım bende parlaklıkla ilgili iki tane tuş var ikisine de bastım çalışmadı.

Tamam onun sürücüsünü yüklemeye çalıştım fakat kurulum dosyasına tıkladığımda Intel Turbo Boost kurulumu geliyor.

Hayır yanlış tuşla yapmadım bende parlaklıkla ilgili iki tane tuş var ikisine de bastım çalışmadı.
Klavye sürücünüzü indirin yükleyin sorun büyük bir ihtimalle düzelecektir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı