Windows 10 en optimize sürüm hangisidir?

HooknFlay

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, bilgisayarıma format atacağım. En optimize ve stabil performans sağlayan Windows 10 sürümü hangisidir? Genelde oyun oynuyorum ve grafik tasarım, kodlama gibi şeylerle ilgileniyorum. 8 GB RAM'im var 64-Bit bir işletim sistemi kurabilirim. 1909, 1703 gibi Build'lerden hangisini önerirsiniz? Güncel olarak Windows 10 20H2 kullanıyorum fakat çeşitli problemler yaşadım. 20H2 demezseniz sevinirim.

Windows 10 LTSC 1809 gereksiz Windows uygulamaları ve mağaza yok.
https://drive.google.com/file/d/1Tm-AFqlkGBPfmqvu9RJcmEB1vTvdZtve/view?usp=sharing

20H2 istemiyor, Microsoft'un sitesi 20H2 indiriyor.

Windows 10 LTSC.
Arkadaşlar merhaba, bilgisayarıma format atacağım. En optimize ve stabil performans sağlayan Windows 10 sürümü hangisidir? Genelde oyun oynuyorum ve grafik tasarım, kodlama gibi şeylerle ilgileniyorum. 8 GB RAM'im var 64-Bit bir işletim sistemi kurabilirim. 1909, 1703 gibi Build'lerden hangisini önerirsiniz? Güncel olarak Windows 10 20H2 kullanıyorum fakat çeşitli problemler yaşadım. 20H2 demezseniz sevinirim.
.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı