Windows 10 Etkinleştirme Hatası

Alert

Decapat
Geçtiğimiz günlerde MediaMarkt'tan Lenovo Legion Y520 bilgisayarı aldım. Fakat bugün bir anda bilgisayarın sağ alt köşesinde malum Windows'u Etlkinleştirin yazısı belirdi. Bilgisayarı yeniden başlattım, yazı kayboldu fakat ayalarda hala etklinleştir diyor. Görsel aşağıda zaten. Sebebi nedir? Garantiye mi yollamam lazım?
2018-09-09_23-44-33.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Windwos 10 lisansı satın almalısınız. Ancak bu lisans laptopta gömülü ve aktif olmalıydı. Eğer format atmadıysanız MediaMark ile iletişime geçin.
Format atsa bile aktif olmalıydı... Ben CMD üzerinden bile silmeyi denemiştim, ya ben beceremedim ya da silinmiyor.

Geçtiğimiz günlerde MediaMarkt'tan Lenovo Legion Y520 bilgisayarı aldım. Fakat bugün bir anda bilgisayarın sağ alt köşesinde malum Windows'u Etlkinleştirin yazısı belirdi. Bilgisayarı yeniden başlattım, yazı kayboldu fakat ayalarda hala etklinleştir diyor. Görsel aşağıda zaten. Sebebi nedir? Garantiye mi yollamam lazım?
Eki Görüntüle 329957
Bilgisayarinizin saati, tarihi ve bölgesi bulundugunuz lokasyonda mi? Bunlari kontrol ettiginizde lisans aktif hale gelecektir.

Son düzenleyen: Moderatör:
İnternet bağlantısında ya da Windows Anahtarını doğrulama için kullanılan hizmette sorun var.

Screenshot.png

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı