Windows 10 etkinleştirmede Microsoft'a borç olur mu?

birazsorumvar

Centipat
Selamlar, bilgisayarı tamire götürmüştüm ısınma sorunundan dolayı, 1 gün orada kalmak zorunda kaldı ve bilgisayarda benim Microsoft hesabım kayıtlıydı ve etkin değildi. Bilgisayarcıdan bilgisayarı aldığımda Windows'u etkin gördüm, gidip bilgisayarcıya sordum bana YouTube'dan gördüğü bir video ile Windows'u etkinleştirdiğini söyledi. Bir sıkıntı olur mu? Ne bileyim Microsoft'a borç falan oluşur mu?

Selamlar, bilgisayarı tamire götürmüştüm ısınma sorunundan dolayı, 1 gün orada kalmak zorunda kaldı ve bilgisayarda benim Microsoft hesabım kayıtlıydı ve etkin değildi. Bilgisayarcıdan bilgisayarı aldığımda Windows'u etkin gördüm, gidip bilgisayarcıya sordum bana YouTube'dan gördüğü bir video ile Windows'u etkinleştirdiğini söyledi. Bir sıkıntı olur mu? Ne bileyim Microsoft'a borç falan oluşur mu?

Microsoft'a zarar olmaz ama bilgisayarına zarar olur. Tabii ki KMSpico yüklemediyse zarar olmaz.

Lisans çalınmasından korktuğu için bilgisayarcıya göndermeyen gördüm, Microsoft'a resmiyette borcu olmasa da ha bire aranan arkadaşım var, doğrusunu söylemek gerekirse bilgisayarcının orijinal lisans yaptığını sanmıyorum.

CMD ile 3 satır kodla halledebiliyorsun. 5 tane PC hallettim öyle.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı