Windows 10 etkinleştirmeden sadece "Windows'u etkinleştir" yazısı nasıl kaldırılır?

• Konuyu başlatan Dorzi
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 4
  • Görüntüleme 260

Dorzi

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba, Windows 10 LTSC 2021 kullanıyorum. Kayıt defterinden birkaç yöntem denedim fakat sorunu çözmedi. Güncel çalışan yöntem var mı?
Sadece yasal yolla yazıyı kaldırmak istiyorum, KMS vs. istemiyorum.

Forumda crack desteklenmez fakat Powershell'den irm https://get.activated.win | iex komutunu girip devam ettiğinizde Windows için Permanent (kalıcı) şekilde aktif edebilir ve yazıyı ücretsiz kullanabilirsiniz. PCnize de virüs bulaşmaz.
Hocam bende bu yöntemi gördüm ama kaynağı neresi yani nasıl etkinlesiyor, nereye bağlanıyor, KMS mi, neden böyle bir yöntem var bunu öğrenemedim.
Güvenli oldugundan %100 emin olsam yaparım da emin olana kadar şu yazıyı kaldirsam yeterli.

Hocam bende bu yöntemi gördüm ama kaynağı neresi yani nasıl etkinlesiyor, nereye bağlanıyor, KMS mi, neden böyle bir yöntem var bunu öğrenemedim.
Etkinleştirirken orada ne yaptığı yazıyor internetten bu yöntemi kullanan bir video izleyerek detaylı olarak görebilirsiniz. Dijital lisans ile etkinleştiriyor, Microsoft hesabınız kullanılıyorsa Windows'ta ona da bağlanıyor yani format atıp tekrar aynı Microsoft hesabını girerseniz dahi otomatik olarak etkinleşecektir.

Ben saglam lisans dan aldım 250 TL ye. Hiç bulaşmıyorum kms ya da diğer işlere.(Eskiden sürekli yapan birisi olarak)

Technopat Haberler

Geri
Yukarı