Windows 10 etkinleştirmek için en doğru yol nedir?

167_b_n

Yoctopat
Daha fazla  
Windows 10 Home kullanıyorum 50-100 TL arasında bir bütçem var.

Kod yazarak Windows 10 etkinleştirmek mümkünmüş ama ben bu yolu kullanmak istiyorum adamakıllı bir yol ile Windows 10 etkinleştirmek istiyorum.

Birkaç site de 10-30 TL'ye satılan lisans anahtarı var onları almayı düşünüyorum alsam bir sorun olur mu?

Örneğin:

- FPS düşüşü.
- Windows'un düzgün çalışmaması.

Birkaç yede bu satılan lisans anahtarının tespit edilip devre dışı bırakıldığını duydum doğru mu?

Sizin öneriniz ne? 50-100 TL arasında bir bütçem var ne yapmalıyım?

Hiçbir işletim sistemi anahtarı bileşenlerin performansına etki etmez. Eğer anahtar sorunsuz etkinleştiyse Windows'un çalışmasında da sorun çıkarmaz. Ama tabi bu demek değildir ki 20 liraya değil 15 lira diye emin olamadığınız yerden süreli kod aldınız veya bazı yöntemlerle sizi x sunucusuna bağladı aktifleştirdiniz gibi vaatle işte oldu deyip sorun yaşamayacaksınız. Bunun en temiz yolu ise CMD üzerinden "slmgr /xpr" ve "slmgr /dlv" ile aktifleştirdikten sonra detaylı bilgi almaktır. (Kalıcı etkinleştiğini, anahtar türünü ve doğrulama linkini (URL) görüntüleyebilirsiniz.)

PTT'den bile almıştım.
saglamlisans dan 80 TL ye almak istedim ama telefon numarası ve adres istiyorlar güvenemedim

PttAVM den almaya karar verdim 23 TL

saglamlisans da OEM diye özellikle belirtmişler ama PttAVM de öyle değil

Ne yapsam ? OEM midir PttAVM den alacağım

saglamlisans dan 80 TL ye almak istedim ama telefon numarası ve adres istiyorlar güvenemedim

PttAVM den almaya karar verdim 23 TL

saglamlisans da OEM diye özellikle belirtmişler ama PttAVM de öyle değil

Ne yapsam ? OEM midir PttAVM den alacağım
Keşke bu konuyu çözüldü diye işaretleyip; bu sorunuzu da buradan sormadan başka konu açsaydınız.

PttAVM üzerinden alışveriş yaptım dediği için sordum kusura bakmayın çözüldü diye nereden işaretliyoruz
Yanıtların sağ yanında mevcut.
Ek olarak: Anahtarın türünü satıcıya sorarak öğrenebilirsiniz.
1636725479087.png

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı