Windows 10 Etkinleştirmek için SL Sürümünü Kurmak

Windows 7 kurarken sorun çıkmıştı. Hemde 2 kez. İlk başta "Windows dosyaları kuruyor" kısmında takılı kalmıştı SATA modunu IDE yaptım ve bu sorunu çözdüm. Sonra kurulumun sonunda "Kurulum tamamlanıyor" kısmında takıldı. Bunu da flaş belleği çıkararak çözmüştüm. Windows 10 kurarken herhangi bir sorun çıkmadı. Ayrıca harddisk herhangi fiziksel bir hasar da almadı. Ben ne yapacağım şimdi, Windows 10 Home SL temiz kurulum yapmak istiyorum ama şimdi bu olay iyice beni korkuttu :lanet:

İnternetten baktığımda HDD Regenerator adlı bir programın HDD'deki bozuk kısımların büyük bir kısmını onardığını okudum. Tabii bu ne kadar doğru bilmiyorum. İsterseniz bir göz atın.
Şu andaki sorununuz farklı olduğundan yeni bir konu açın (Bu konuyu kirletmemek adına). Bu konunun çözümü basit: Windows 10 Home'u silip Windows 10 Home SL kurmak.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı