Windows 10 Fall Creators Update Sonrası Sorunlar

İki defa temiz format atıp yapı 1709'u yükledim ama karşılaştığım sorunlardan dolayı 1703'de bıraktım.

* Update sonrası chrome'un webgl eklentisi çalışmayı durduruyor ve masaüstüne döndüğümüzde örneğin youtube da video çalışırken devam etmiyor ve oynatılamadı hatası veriyor.
* Update sonrası ilk açılışta internete bağlanıyor ama daha sonra internet bağlı olmasına rağmen dns hatası veriyor.

Temiz kurulumda çare değil malesef güncelleme ciddi problemli.Şahsen belki birşey hatalı olmuştur diye 2 kez temiz format attım ama aynı sorunlar ile karşılaştım.En son çare yine temiz format ile yapı 1703 ü yükledim tüm güncellemeri yükleyip sıra yapı 1709 u indirmeye sıra geldiyinde windows updatenin,bağlı olduğum ağı tarifeli ağ olarak atadım ve böylece fps sorunu performans sorunu diye birşey kalmadı.Sorun yaşayan arkadaşlarada en azından durum düzelinceye kadar rahat etmeleri için bu yöntemi tavsiye ederim.
Tarifeli ağın özelliği nedir acaba? Neden fps'yi etkiliyor?

Kilit ekranında pin girmeme rağmen 2.kez kilit ekranına düşüyor 2 kez pin girdikten sonra açılıyor bunu yaşayan var mı ?

Kardeşim netde gezerken senin sorununu gördüm ve sırf sana vevap yazmak için üye oldum..Bende güncellemeden sonra aynı sorunu yaşadım ve defalarca netde araştırmama rağmen bir çözüm bulamadım..

Ve kendim kurcalaya kurcalaya pcyi çözümü buldam....

ÇÖZÜM:Bütün e-posta ile girişleri ve kilit ekranlarını kapatım paralosız ve kilit ekransız giriş yapıp sonrasında da tekrardan parola ekranı ve kilit ekranlarını aktifleştirip pcyi yeniden başlatdığında sorun çözülüyor..Tabi birza uğraşman lazım..Güncelleme önceside o ayarlar olduğu için 2 defa pın yada parola soruyor,ondan dolayı bu sorun oluşuyor tahminimce..Ben bu sorunu bu şekilde çözdüm Kardeşim...

Kolay gelsin...!!!

Merhaba,
Yeni güncelleme ile Oyun DVR kapatılamıyor. ayarlar kısmında kapatmak için bir seçenek yok.

Ethem Bey Merhaba, XBOX DVR'ı windows ayarlarındanda kapatabilirsiniz. Ayrıca herhangi bir oyunda 60 FPS'den fazla FPS almak istiyorsanız, dediklerimi uygulayın.

1-Oynadığınız oyunun simgesine sağ tıklayarak özellikler deyin.
2-Açılan pencereden uyumluluk sekmesine geçin ve en altta "Tam ekran iyileştirmelerini devre dışı bırak" seçeneğine tik atıp uygula deyin. Oyunlardaki FPS sorununuz düzelecektir.

Ethem Bey Merhaba, XBOX DVR'ı windows ayarlarındanda kapatabilirsiniz. Ayrıca herhangi bir oyunda 60 FPS'den fazla FPS almak istiyorsanız, dediklerimi uygulayın.

1-Oynadığınız oyunun simgesine sağ tıklayarak özellikler deyin.
2-Açılan pencereden uyumluluk sekmesine geçin ve en altta "Tam ekran iyileştirmelerini devre dışı bırak" seçeneğine tik atıp uygula deyin. Oyunlardaki FPS sorununuz düzelecektir.
[Çözüm] Windows 10 Fall Creators Update Oyunlarda ve Tam ekranda sorunlar

Temiz kurulum yaptım. Fakat i7+gtx860m+8gbram+250gb 850 evo ssd'li laptop formatlamadan önceki halineden daha yavaş. Bariz bir biçimde takılmlar, oyunlarda fps düşüşleri var. Yaşadığım sorunlar aynen devam ediyor.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı