Windows 10 fastboot donanıma göre farklılık gösteriyor mu?

EYPHR

Hectopat
Yer
Eskişehir
Daha fazla  
Dostlar benim bilgisayarım masaüstü temiz olmasına rağmen geç açılıyor. Bende fastboot etkinleştirmeyi düşünüyorum ama bu fastboot bilgisayarın donanımlarına göre farklılık gösteriyor mu? (Yani donanım eskiyse bilgisayarı bozma ihtimali var mıdır?)

Dostlar benim bilgisayarım masaüstü temiz olmasına rağmen geç açılıyor. Bende fastboot etkinleştirmeyi düşünüyorum ama bu fastboot bilgisayarın donanımlarına göre farklılık gösteriyor mu? (Yani donanım eskiyse bilgisayarı bozma ihtimali var mıdır?)
Bozma ihtimali yok işe yarıyormu oda bilinmiyor. Sisteminizde HDD kullanıyorsunuz gayet normal.

2006 model bir notebook, mekanik hdd ile tam 3 dakikada açılırken, yeni alıp taktığım wd 500gb ssd ile yaklaşık 20sn gibi bir sürede tamamen açılıyor. Fastboot a gerek yok. Bilgisayarınıza bir ssd alıp takın. Farkı çok net anlayacaksınız.

2006 model bir notebook, mekanik hdd ile tam 3 dakikada açılırken, yeni alıp taktığım wd 500gb ssd ile yaklaşık 20sn gibi bir sürede tamamen açılıyor. Fastboot a gerek yok. Bilgisayarınıza bir ssd alıp takın. Farkı çok net anlayacaksınız.
1000RPM HDDye mi kurdunuz arkadaş 3 dakikadada açılmaz. Ayrıca Toshiba HDDim bile sizin SSDden çabuk açıyor :D.

kullandığım HDD 7200 RPM yavaş açılması normal mi?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı