Sağ olun hocalarım hepinize bana fazla geldi de 8.1'deki o kullanımdan sonra fazla geldi de daha da düşürebilecek imkan yok mu?
Var, kullanmadığın hizmetleri kapat kesinlikle.
Rehber: Detaylı FPS artırma [+%20-25]
Merhaba Sosyal. Bu rehberi uzun süredir açmayı düşünüyordum, ama sınavlar üst üste gelince açmak şimdiye nasip oldu :D Bu rehberde kendi kullandığım teknikleri ve programları göstererek, düşük veya orta halli sisteminizde nasıl FPS artışı yapabileceğinizi anlatacağım. Adım adım anlatacağım...www.technopat.net
Rehber: Windows 10/11 kurulumu sonrası yapılması gereken önemli ayarlar
Windows 11 kurulumunu gerçekleştirdikten sonra, kullanıcıların yapması gereken önemli ayarlar bulunmakta; zamanlanan telemetry görevlerini kaldırma, gereksiz hizmetleri devre dışı bırakma, kullanılmayan Store uygulamalarını kaldırma veya arka planda çalışmasını önleme. Windows 11'i kurarken...www.technopat.net
Rehber: Tüm Windows hizmetlerinin anlamları
Windows 10 Home içerisindeki hizmetlerin anlamlarını, ne işe yaradıklarını, hangilerin devre dışı bırakılması gerektiğini anlatacağım. Hizmetlerin sıralaması rastgele yapılmıştır. Tüm hizmetler eklenmedi, merak edilen veya otomatik çalışan hizmetler eklendi. Windows Anında İletme Bildirimleri...www.technopat.net
Hocam bana dün bunları gönderdiniz bunların bazılarını yaptım bu kadar oldu yoksa daha yüksekti.
Neredeyse 25% kullanıyor. Değerler cihazda kullanılan servislere ve uygulamalara bağlı olarak değişiklik gösterir. Aynı kapasitede RAM ile 6 GB kullanılan da gördüm ben.
Harika ya bende 1.9 2.0 gb altına inmiyorSelam Windows 10 21H2 sürümünü kurdum denemek için ama bana RAM kullanımı çok fazla geldi sizce normal mi? Ve RAM kullanımı düşürmek için ne yapmalıyım bayağı hizmet kapatmak Mem Reduct kullanıyorum ama halen çok sizce ne yapmalıyım ben Windows 8.1'den 10'a geçmiş biriyim bana inanilmaz fazla geldi.
Eki Görüntüle 1507156
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.