Windows 10 format atarken çöktü

sweett

Hectopat
Katılım
10 Temmuz 2019
Mesajlar
1.057
Makaleler
1
Yer
Valve Corporation.
Merhaba. Bir gece Windows kurtarma yerinden başlangıç bölümüne basıp seçenekleri seçip formatı başlattım. 4-5 kere böyle format atmıştım bir şey olamamıştı. Gece formata bırakıp uyudum. Bulut indirme seçeceğini seçmiştim uyandığımda ekler de bıraktığım ekran görüntüsü karşıma çıktı. Anladım dedikten sonra 3-4 seçenek çıktı mavi ekranda çık ve Windows 10 ile devam et dedim. 3-4 dakika hiçbir şey olmadan sabit gri ekranda kaldı. Bende bir şey oldu deyip güç düğmesine basılı tutup kapattım ve tekrar açtım. Yine atanı ekler kısmındaki görüntü karşıma geldi. Anladım dedikten sonra bilgisayar açılma ekranı geliyor “hazırlanıyor...” diyor ve yeniden aynı ekran geliyor. Döngüye girdi resmen, bilgisayarcıya götüreceğim ama sorunu evde çözebilir miyim? Yardımcı olursanız sevinirim. @Enes3078 @Bora Dere
 

Dosya Ekleri

  • 7EB07A7E-4EAC-4007-B025-A6B17BD926D7.jpeg
    7EB07A7E-4EAC-4007-B025-A6B17BD926D7.jpeg
    94,6 KB · Görüntüleme: 105
Son düzenleyen: Moderatör:
Hayır değil bir daha o özelliği kullanmayın şu rehberden temiz kurulum yapın.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu rehber FreeDos sistemler için değil mi? Var olan Windows sürümünü kaldırmam gerekmiyor mu bunu yapmak için öncelikle? Şuan ki Windows sürümünü nasıl kaldıracağımı da bilmiyorum.
 
Hafta sonu internet kapalı evde ki tek bilgisayar bu ve açılmıyor USB hazırlayamam başka bir öneriniz var mı? Çözüm için konu açıyorum yaptığım şey için değil.

Temiz kurulumu USB'siz nasıl yapabilirim şu an? Bir yolu var mı?

Başka bir bilgisayar olmadan olmaz.
Bu rehber FreeDOS sistemler için değil mi? Var olan Windows sürümünü kaldırmam gerekmiyor mu bunu yapmak için öncelikle? Şu anki Windows sürümünü nasıl kaldıracağımı da bilmiyorum.

Free doslar için değil. Nasıl kaldıracağın rehberde var diski biçimlendirince silinir.
 
O zaman en iyisi ben bilgisayarcıya götürüp düzelttiğim de o rehberi yapayım flash belleğe. Peki flash belleğin içinde başka dosyalar olması sorun çıkartır mı?

Flashı oluşturduktan sonra sorun çıkartmaz ancak. Oluşturmadan önce veri bulundurmayın. Silinir.
 
Bu rehber FreeDos sistemler için değil mi?

Rufus ile bootable USB diski oluşturmanız yeterlidir. Hiçbir işletim sistemi kurulu olmasa dahi çalışır çünkü Rufus onu boot edilebilir bir hale getirir. Temiz kurulum yapabildiniz mi bari?
 
Son düzenleme:
Rufus ile bootable USB diki oluşturmanız yeterlidir. Hiçbir işletim sistemi kurulu olmasa dahi çalışır çünkü Rufus onu boot edilebilir bir hale getirir. Temiz kurulum yapabildiniz mi bari?
Bilmiyorum. Bilgisayarcı sistem yenilenecek dedi muhtemelen Windows’u baştan kuracaklar.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı