Windows 10 format atarken Watchdog mavi ekran hatası

Makaleler
1
Daha fazla  
Merhabalar dizüstü bilgisayarımda işletim sistemi çöktü. Yani işletim sistemi olmadığı için Windows 10 yüklemeye karar verdim. USB'yi takiyorum ve bir 10-15 dakika Windows 10 açılış animasyonu çıkıyor. Sonra kurulum ekranına geçmeden Watchdog hatası alıyorum mavi ekran ile. Bu hatayı nasıl düzeltebilirim? Bilgisayar HP G62.

O yazdırdığın flash belleği tak ve BIOS ayarlarından Boot için flash belleğini seç. Setup bölümünde Windows onar yazar. Oraya bas. Gelişmiş seçenekler bölümüne gel. Özellikleri etkinleştir adı altında sekme bulunur oraya bas. Numaralar vardır önende de yazılar orada güvenli moda geçiş yap önünde bulunan numara var klavyeden ona bas ve gir. Ardından minidump dosyalarını bizler ile paylaş.

O yazdırdığın flash belleği tak ve BIOS ayarlarından Boot için flash belleğini seç. Setup bölümünde Windows onar yazar. Oraya bas. Gelişmiş seçenekler bölümüne gel. Özellikleri etkinleştir adı altında sekme bulunur oraya bas. Numaralar vardır önende de yazılar orada güvenli moda geçiş yap önünde bulunan numara var klavyeden ona bas ve gir. Ardından minidump dosyalarını bizler ile paylaş.

Diyorum ya. Kurulum ekranına bile geçmiyor cihaz.

Kurulum dediğim şu ekrana geçmiyor.
images.jpeg

15989916595806147501399936657589.jpg

Technopat Haberler

Geri
Yukarı