Evet flasla rufusla uazdirdim islemciyi degisince cikti sorunlar sorun buydu simde bu sorun cikti 2 sorunum buFlash ile mi formatladınız?
M2 denedim olmadi baska hd denedim olmadi almsz olaydim bu islemciyi ryzen 7 5700x alinca basladi sorunlarim ana kart msi x470 gaming pulus max bios son rumdu islemciyi taktim direk gordu ama donmalar vardi ms sitesinde bu islemci icin guncelme vardi indirdim gunceledim.format atim ms sitesinde yeni cipset vardi yayinlanmis onu yukledim ama ses driverlerini yukledim.ses geldi namik 2 calisti realtek high definition audio açılmıyor ama bu acilmadi bunla ses sitemin ayarlarini yapiyon bu olmadan olmuyor sonra biosu eski surume cektim acildi pc fofmati atyim.dedim.diski sildim.simdide format atmiyom.simdeFarklı USB ile tekrar deneyin.
Evet flasla Rufus'la uazdirdim islemciyi degisince cikti sorunlar sorun buydu simde bu sorun cikti 2 sorunum bu.
konu su anakartın modeli X470 Gaming Plus Max islemci Ryzen 2600X idj BIOS'da son surumde yeni islemci aldim Ryzen 7 5700X taktim. Gortu geldi anakart sitesinde Ryzen 7 5700X icin islemci BIOS'u vardi onu da yapayım dedim yaptim ama arada PC donma kilitlenme oldu ve format atyim dedim. ATM. Anakartımın eski sürücüleri vardi ama anakart siteme baktim. Yeni cipset driveri vardir vs diyerleri onlarida yukledim. Buraya kadar normal ama namik 2 ses efekiti vardi o calisti lakin Realtek High Definition Audio buna gelince kuryom acilmiyor bu ses sistemleri icin ses ayarlarini yapiyorsun bununla. Bu olmayinca olmuyor bunu nasıl cozeriz
Denesemde deneyem baska pc yok hadi kuruldu diyelim.diyer sorunu nasil cozezcez realtek high definition audio açılmıyor bu acilmiyorFarklı bir ISO denediniz mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.