AXCHNEER
Megapat
- Makaleler
- 2
Kendisi yüklüyor zaten.
Nasıl yani? Windows'un kurduğu sürücüyü DDU ile silip AMD'nin sitesinden kurmaya çalışın.
Kendisi yüklüyor zaten.
ekran kartı driverını kendi kendine yüklüyor ama sorun hala devam ediyorİnternetten video izleyerek kolayca atabilirsiniz. Ancak, format attıktan sonra driverlari kurmanız gerekir. Windows 10 kuruyorsanız formattan sonra sadece eoran kartı driver kurun.
cs go oynuyorum ve ayarları en düşüğe aldımSorun yaşadığınız oyunun sistem gereksinimlerini ve oyunu oynadığınız ayarları atar mısınız?
1 haftalık da olsa bilgisayara zararlı bulaşmadığından emin misiniz? 2. el aldıysanız HDD veya SSD içerisinde bir zararlı kalmış olabilir. Rootkit veya mining virüsü de bulaşmış olabilir. CS:GO'da bu sorunu bu donanımla yaşamanız doğal değil. Ve her şeyin çözümü format değildir.ekran kartı driverını kendi kendine yüklüyor ama sorun hala devam ediyor
cs go oynuyorum ve ayarları en düşüğe aldım
Ekran kartı driverını kendi kendine yüklüyor ama sorun hala devam ediyor.
Sen arkadaşların dediklerini dene bence. Formatlık bir durum yok burda.ekran kartı driverını kendi kendine yüklüyor ama sorun hala devam ediyor
dediğinizi deneyeceğim 15 dk ya geri dönerimOtomatik yüklenen ekran kartı sürücüsünü kaldırıp altta attığım linkteki sürücüyü yükleyin.
Rehber: DDU ile Sürücü Kaldırma Rehberi
Display Driver Uninstaller (DDU), zamanla bilgisayara takılan farklı monitörler, üst üste güncellenen sürücüler ve Windows güncellemeleri sonrası biriken kayıt defteri ve sürücü dosyalarını silerek temiz bir sürücü kurulumunun yolunu açan kullanışlı bir araçtır. Adım adım sürücü temizliği...www.technopat.net
Radeon™ RX 550 Drivers & Support | AMD
www.amd.com
tamamSen arkadaşların dediklerini dene bence. Formatlık bir durum yok burda.
ekran kartına bağlıOnu DDU ile silip AMD'nin sitesinden indirmeniz lazım. Monitör nereye bağlı?
Ekran kartı driverını kendi kendine yüklüyor ama sorun hala devam ediyor.
CS:GO oynuyorum ve ayarları en düşüğe aldım.
tamamEkran kartını kendiniz kurun. Modelini internete yazıp bulabilirsiniz driverlari.
daha kötü olduOtomatik yüklenen ekran kartı sürücüsünü kaldırıp altta attığım linkteki sürücüyü yükleyin.
Rehber: DDU ile Sürücü Kaldırma Rehberi
Display Driver Uninstaller (DDU), zamanla bilgisayara takılan farklı monitörler, üst üste güncellenen sürücüler ve Windows güncellemeleri sonrası biriken kayıt defteri ve sürücü dosyalarını silerek temiz bir sürücü kurulumunun yolunu açan kullanışlı bir araçtır. Adım adım sürücü temizliği...www.technopat.net
Radeon™ RX 550 Drivers & Support | AMD
www.amd.com
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.