Windows 10 format nasıl atılır?

İnternetten video izleyerek kolayca atabilirsiniz. Ancak, format attıktan sonra driverlari kurmanız gerekir. Windows 10 kuruyorsanız formattan sonra sadece eoran kartı driver kurun.
ekran kartı driverını kendi kendine yüklüyor ama sorun hala devam ediyor
Sorun yaşadığınız oyunun sistem gereksinimlerini ve oyunu oynadığınız ayarları atar mısınız?
cs go oynuyorum ve ayarları en düşüğe aldım

ekran kartı driverını kendi kendine yüklüyor ama sorun hala devam ediyor

cs go oynuyorum ve ayarları en düşüğe aldım
1 haftalık da olsa bilgisayara zararlı bulaşmadığından emin misiniz? 2. el aldıysanız HDD veya SSD içerisinde bir zararlı kalmış olabilir. Rootkit veya mining virüsü de bulaşmış olabilir. CS:GO'da bu sorunu bu donanımla yaşamanız doğal değil. Ve her şeyin çözümü format değildir.

Otomatik yüklenen ekran kartı sürücüsünü kaldırıp altta attığım linkteki sürücüyü yükleyin.

dediğinizi deneyeceğim 15 dk ya geri dönerim
Sen arkadaşların dediklerini dene bence. Formatlık bir durum yok burda.
tamam
Onu DDU ile silip AMD'nin sitesinden indirmeniz lazım. Monitör nereye bağlı?
ekran kartına bağlı

Ekran kartını kendiniz kurun. Modelini internete yazıp bulabilirsiniz driverlari.
tamam
Otomatik yüklenen ekran kartı sürücüsünü kaldırıp altta attığım linkteki sürücüyü yükleyin.

daha kötü oldu

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı