Windows 10 Format Simülatörü

Pusgurt

Megapat
Makaleler
2
Daha fazla  
Arkadaşlar internette Windows 7 format simulatorleri var. Ben bu simulatorlerın Windows 10 olan versiyonunu yapmak istiyorum. Flash player kullanarak yapılabiliyor galiba. Hiç bir bilgim yok nasıl yapabilirim?

Aradığınız özellikle format simülatörü değilse ve yeni bir sisteminiz varsa (UEFI destekli) Recep Baltaş ve Ali Güngör'ün şu rehberi işinizi görecektir:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ben şahsen arkadaşlar falan sorduğunda bu rehberi atıyorum. Bir de UEFI destekli USB bellek hazırlama videosu da var Google'dan ya da Technopat Sosyal'den ufak bir aramayla ona da ulaşabilirsiniz. Ha derseniz ki ben eski bir sisteme sahibim, onun da kurulumu (MBR kurulum) bundan çok farklı değil. Sadece disk bölümleri sayısında bir fark oluşuyor gerisi tıpatıp aynı.

Windows 7 için olan simülatörü denemişsiniz galiba. Flash player ile yapmışlar. Ama herhangi başka bir yazılım diliyle programlama yapabilirsiniz. Birkaç button koyup tıklayınca bir sonraki aşamadaki resmi koymuşlar. Vmware ve ya VirtualBox gibi yerde sanal Windows kurarken adımların tek tek resimlerini kaydedin. Daha sonra resimlerin belirli bölgelerine tıklayınca bir sonraki resmi ekrana getirin. Tam anlamıyla simulasyon yapmak için programlama bilginizin yeterli olması gerekiyor.

Ben konuyu kurulum olarak anlamışım. Özür diliyorum. Arkadaşın dediği gibi VirtualBox veya Vmware'dan alınan görüntülerle yapılabilir.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı