Windows 10 format sonrası ethernet otomatik yükleniyor mu?

Merigold

Kilopat
SSD aldığım için bilgisayara Technopat UEFI videosundan öğrendiklerim eşliğinde format atacağım, fakat format sonrası driverlar sanırım yüklenmiyor. Bu nedenle internete de bağlanılamıyor gibi gördüm. Format sonrası gereken şeyleri yüklemek için de internete ihtiyacım olacak. Ne yapmam gerekiyor acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sürücülerin yüklenmesi tamamen donanımın güncelliğine bağlı. Windows 10 %90 olarak tüm sürücüleri kuruyor desek yanlış olmaz, sizin sürücünüz de büyük ihtimal yüklenecektir ve internete bağlanırsınız. İşimi garantiye alayım derseniz formattan önce uyumlu sürücüleri indirin bilgisayarınızda bulunsun, format sonrası böyle bir durumla karşılaşırsanız kurulum yaparsınız.

Sürücülerin yüklenmesi tamamen donanımın güncelliğine bağlı. Windows 10 %90 olarak tüm sürücüleri kuruyor desek yanlış olmaz, sizin sürücünüz de büyük ihtimal yüklenecektir ve internete bağlanırsınız. İşimi garantiye alayım derseniz formattan önce uyumlu sürücüleri indirin bilgisayarınızda bulunsun, format sonrası böyle bir durumla karşılaşırsanız kurulum yaparsınız.

B350M PRO-VD PLUS kullanıyorum. Ethernet sürücüsü otomatik yüklense benim için kâfi, diğerlerini elle kurarım.

Ne olur ne olmaz diye Ethernetin gözükmesi için atmam gereken şey nedir? Ayrıca format usbsine atsam bir sıkıntı olur mu? Başka bir usbim yok çünkü

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı