Windows 10 Format Sonrası Etkinleşir mı?

Khazad dûm

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Windows 10 ilk çıktığı zamanlarda Windows 7'den yükseltme yaparak ücretsiz olarak sahip olmuştum. Bunca zaman sonra PC açılmayınca format atmak zorunda kaldım. Eski sahip olduğum ürün anahtarına ulaşabilir miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows 10 ilk çıktığı zamanlarda Windows 7'den yükseltme yaparak ücretsiz olarak sahip olmuştum. Bunca zaman sonra PC açılmayınca format atmak zorunda kaldım. Eski sahip olduğum ürün anahtarına ulaşabilir miyim?
Bu bilgisayar' a gir boş bir yerde sağ tıklayıp özellikler de en altta ürün kimliği yazar onu yaz bi yere belki olur :D

Ücretsiz yükleme yaptıysan ve lisans anahtarı BiOS' a gömülü ise bildiğim otomatik olarak etkinleşiyor. Gömülü olan anahtarı öğrenmek içinde çeşitli programlar var. Nette bulabilirsin. Tercih senin.

Teşekkür ederim verdiğin bilgi için. Formattan sonra güncellemeleride yaptıktan sonra Digital Lisanslama otomatik olarak Lisansı tanımladı ve etkinleştirilmiş oldu. BIOS üzerine gömülü olduğunu bilmiyordum. Gerçekten çok sağlam bir yöntem olmuş. Şimdi donanım değişikliğinde neden Ürün Anahtarı sıkıntıları çekildiğini anlıyorum.

Format öncesi kayıtlı Microsoft hesabınıza ulaşırsanız, donanım değişikliği yaptım seçeneklerinden tekrar aktifleştirme şansınız var. Tabi kesin demiyorum, denemenizde fayda var.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı