Windows 10 format sonrası performans düşüşü

Daha fazla  
RAM
4
Ekran kartı
intel graphics 530
İşlemci
intel core i5 - 6500 cpu 3.20 g.hz
Merhaba. Elimde Casper Nirvana A300 var. Eski bir PC ama iş görüyordu ta ki format atana kadar. Windows CTRL alt delete basınca cıkan menuden kapatmaya Shift basarak bastım ve cıkan ekrandan sorun gidr kısmından PC'yi sıfırla deyip sıfırladım ama aşırı bır performans düşüşü var onu yapıp bıraktım başka bir şey yapmadım ne yapmam lazım yardımcı olur msnz? Çok bilgisayar forma ve düzenlemeyle alakalı değilim ne yazık ki.

Merhaba. Elimde Casper Nirvana A300 var. Eski bir PC ama iş görüyordu ta ki format atana kadar. Windows CTRL alt delete basınca cıkan menuden kapatmaya Shift basarak bastım ve cıkan ekrandan sorun gidr kısmından PC'yi sıfırla deyip sıfırladım ama aşırı bır performans düşüşü var onu yapıp bıraktım başka bir şey yapmadım ne yapmam lazım yardımcı olur msnz? Çok bilgisayar forma ve düzenlemeyle alakalı değilim ne yazık ki.

Windows 10'da guncellemeler yapip sürücüleri guncelleme yaptınız mi?

Windows'u ayarlardan sıfırlamak hiç sağlıklı değildir. Temiz kurulum yaparsanız Windows hızlanır. Windows kasıyorsa, USB ile tekrar kuracaksınız. Ayarlardan sıfırlamak hem hata verebiliyor, hem Windows içerisinde bulunan hatalar gene düzelmiyor falan. Sürücüleriniz silinmiş olabilir, sürücülerinizi güncelleyin. Gerekli ayarları yapın. Animasyonları kapatın. Windows Update varsa onu yapın. CMD'yi yönetici olarak çalıştırın ve sfc/scannow yazın. Gereksiz hizmetleri kapatın. Gene kasarsa, temiz kurulum yapın.

Son düzenleme:
8.1 kurun. 10 hastalıklı bir sistem, uğraşmaya değmez. Ayrıca 4 GB RAM ile boşuna eziyet çekersiniz 10 da.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı