Windows 10 format sonrası performans düşüşü

Her şey formattan sonra oldu. Steam hiç yavaş çalışmıyordu şimdi aşırı yavaş kapanırken sola sola kapanıyor açılırken sola sola açılıyor. Shift Tab yapıyorum 1 saniye geç ve animasyonsuz bir şekilde geliyor. Driver'larım kurulu.
Ayrıca LOL'de 200-180 FPS alırken şu an Jungle'da yan pirinin orada 160'lara dusuyor. TF'lerde ise 120'ye falan düşüyor. İnternetten baktım benim islemcimin bir altiyla bile TF'lerde 170-160'larda oluyor. Ben de neden böyle oldu? Ayrıca istemcinde kasıyor nedenini bilmiyorum.

Sistem özelliklerim.
  • Intel i5-9600K 3.7GHz(Turbo mode 4.6GHz)
  • GTX 1050 Ti OC 4 GB.
  • 16 GB RAM (2.8)
  • 240GB SSD.
  • Isı sorunum yok gibi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Normalde düzgün çalışması gerekir fakat bu yazılımları insanlar kodluyor bu yüzden hiçbir yazılım kusursuz olmuyor. Yani sıfırlama özelliği, temiz kurulum yapmak kadar stabil olmuyor.
Yani bide mediamarkttan topladım pc yi formattan önce orda driverları falan yüklediler kusursuzdu ondan sonrada driver falan kurmadım geforce experienceden sadece ekran kartı driverlarımı güncelledim o kadar
Formattan sonra ise bi tık yavaşladı
Bide işlemci driverı fln varmı ?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı