Windows 10 geç açılma sorunu

Bulut35

Kilopat
Yer
izmir
Daha fazla  
Bilgisayarım 2 dakikada açılıyor. Sistem yapılandırmasından baktım, tüm Microsoft hizmetlerini gizle dedikten sonra sistemimde hangilerini kapatmam gerekiyor bilmiyorum. Araştırma yaptım ancak hepsini kapatmamam gerektigini gördüm. Bu konu da yardımlarınızı acil bekliyorum.
Ekran görüntülerini yükledim.

İyi pazarlar.

56.jpg
1234.jpg

Windows 10'un diğer Windows sürümlerinden daha fazla SSD kullanımına ihtiyacı var. Yani Windows 10 kullanıyorsanız SSD şart diyebilirim. Yoksa uygulamalarıın ve işletim sisteminin açılma süreleri biraz can sıkıcı olabiliyor.

Windows 10'un diğer Windows sürümlerinden daha fazla SSD kullanımına ihtiyacı var. Yani Windows 10 kullanıyorsanız SSD şart diyebilirim. Yoksa uygulamalarıın ve işletim sisteminin açılma süreleri biraz can sıkıcı olabiliyor.

240 gb ssd var. 1 tb hard diskim var. ssd de sadece windows işletim sistemi yüklü. ssd var 180 gb boş alanım da var.
HD Tune ile HDD bad sector testi yap. Health kısmını buraya paylaş. SSD yoksa SSD almanı tavsiye ederim.

240 gb ssd var. test sonucları yaptım.

Dosya Ekleri

• ssd.jpg
    ssd.jpg
    159,2 KB · Görüntüleme: 60
Yapmadığı işlem, çalıştırmadığı hizmet yok ki. Ssd için yazılmış mevzusu dönüp duruyor işte.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı