Windows 10 Geç Açılma ve Kapanma Sorunu

efe yazgı

Megapat
Daha fazla  
Ben Windows 10 64 Bit Pro kullanıyorum. Windows 7'den geçiş yaptım. Windows 7'de hiçbir sıkıntı yoktu fakat Windows 10'a geçince bilgisayarım geç kapanmaya başladı. Neredeyse 10 dakikayı buluyor bazen kapanması. Bu yüzden ben de hızlı başlatma özelliğini kapattım ve sorun çözüldü dedim fakat bu sefer de yavaş açılıyor. Hızlı başlatmayı açıp başka bir yöntem ile kapanmayı hızlandırabilir miyim ya da hızlı başlatmayı kapalı tutup başlatmayı başka yöntemle hızlandırabilir miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Wise registry cleaner yazılımını yükleyin.
Yazılım Sistem ayarlama sekmesinde en aşağıdan ''Tümünü seç'' deyip Ayar çek butonuna basın.
Screenshot_1.png
Uygulama bilgisayarınızda yüklü dursun. Ama kayıt defteri temizliği ve birleştirme seçeneğini kullanmayın.
Bir sorun yaşadığınızda sağdaki sistem varsayılanı yaparak ayarları sıfırlayabilirsin.

Hard Disk’in yazma/okuma hızı,
Veya diğer sistem zayıflılığından kaynaklı olabilir,
ASC 12 yükleyip sisteminizi hızlandırmanızı,
ve başlangıçtan sonra program ile başlangıç uygulamalarını pasif yapmanızı öneririm...

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı