Çözüldü Windows 10 Geçici Süreliğine Lisansız Kullanılabilir mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Formi

Megapat
Daha fazla  
Şu an Windows 8.1 kullanıyorum ***** diye bir programla kullanıyorum. Windows 10 lisansı alacağım ama alana kadar nereden indirebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Normal bir şekilde Windows 10 kurulumunu yapın. Belli bir süre denemeniz için izin veriyor zaten. Süre bitince "kapat bilgisayarı ve lisans al" demiyor. Sağ altta etkinleştirme yazısı çıkıyor. Yani lisans alana kadar sizi idare eder.

Teşekkür ederim.
Normal bir şekilde Windows 10 kurulumunu yapın. Belli bir süre denemeniz için izin veriyor zaten. Süre bitince "kapat bilgisayarı ve lisans al" demiyor. Sağ altta etkinleştirme yazısı çıkıyor. Yani lisans alana kadar sizi idare eder.

Şimdi ben ISO dosyasını indiriyorum açtığım gibi kuruluma başlayacak mı yoksa başka bir şey mi yapacağım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Teşekkür ederim.

Şimdi ben ISO dosyasını indiriyorum açtığım gibi kuruluma başlayacak mı yoksa başka bir şey mi yapacağım?
ISO dosyasını açıp kurulum yapmıyorsunuz. ISO dosyasını USB'ye aktarmanız gerekiyor. Lütfen rehberi takip edin. Rehberde nasıl USB'yi hazır hale getireceğiniz ve Windows 10 kurulumu başlatacağınız yazıyor.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı