Windows 10 gereksiz dosyaları silme

phinXx

Hectopat
Merhaba. Windows 10 kullanıyorum. Bilgisayarın temizliğine çok önem veririm, gereksiz dosyaları kaldırmak için hangi adımları uygulayabilirim ( "prefetch" klasöründeki dosyaları silmek gibi ) ve bununla ilgili bir rehber var mıdır acaba? Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler :)

Merhaba. Windows 10 kullanıyorum. Bilgisayarın temizliğine çok önem veririm, gereksiz dosyaları kaldırmak için hangi adımları uygulayabilirim ( "prefetch" klasöründeki dosyaları silmek gibi ) ve bununla ilgili bir rehber var mıdır acaba? Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler :)
Varsa windows.old klasörü ile prefetch, temp ve %temp% klasörlerindeki dosyaları silebilirsiniz.

Windows+R tuşların bastıktan sonra recent, temp,%temp% ve prefetch i silin.

Wise Disk Cleaner adlı bir program var, birçok çöpü temizliyor, denemelisin bence.

Recent hızlı erişim oluyor bildiğim kadarıyla, bu klasörü silince dosyaların aslı da siliniyor mu?

Anlıyorum, sadece yaşanmadığını belirtmek istedim.
Ben bilgisayardaki boş dosyalar nasıl temizlenir böyle bir videodan görmüştüm.Tam bilmiyorum ben sildim ama sıkıntı çıkmadı bende.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı