Windows 10 görev çubuğu tepki vermiyor

RzaBala

Hectopat
Yer
Azerbaycan
Daha fazla  
Windows 10 görev çubuğu tepki vermiyor. Arkadaşlar görev çubuklarına tıklayınca hiçbir şey olmuyor. Mesela Wi-Fi açılmıyor. Bildirim sekmesi açılmıyor. Ses sekmesi ve pil sekmeside açılmıyor. Ama başlat ve arama bölmesi çalışıyor. Acaba Windows güncellenmesinden olabilir mi? Şu an 2004 versiyonuna güncelliyorum.

Windows 10 görev çubuğu tepki vermiyor. Arkadaşlar görev çubuklarına tıklayınca hiçbir şey olmuyor. Mesela Wi-Fi açılmıyor. Bildirim sekmesi açılmıyor. Ses sekmesi ve pil sekmeside açılmıyor. Ama başlat ve arama bölmesi çalışıyor. Acaba Windows güncellenmesinden olabilir mi? Şu an 2004 versiyonuna güncelliyorum.
Ola bilir ama ilk önce sistemi yeniden başlatmayı denedinizmi ?

Dostum merhaba bende de olmuştu aynısı. YouTube'da birçok video var, bunlara bakarak yapabilirsin. Benimkiyle aynı sorun ise basit bir şekilde yaptım.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı