Windows 10 Görünmeyen RAM Kullanımı

Makaleler
3
Daha fazla  
Merhaba. Sistem boşta %50'den fazla RAM kullanıyor. Kullanıcılar kısmından baktığımda 788MB kullanıyor fakat performans kısmından baktığımda 5.1 GB kullanıyor. Ki bu çok mantıksız çünkü boşta sadece tarayıcı açık ve bu kadar RAM kullanmasına rağmen Windows bile arada donuyor. Sizce virüs bulaşmış olabilir mi? Sistemim: i5 7200U, GT940MX 2GB, 8GB RAM, 1TB HDD. @BERWAR @Jira @Recep Baltaş @Ali Güngör @GKD @GCN @Akif @YKTYN @Murat5038
ram3.png
ram.png
ram2.png
ram4.png

Benim eski ssd siz 8gb ramli pc im de böyleydi boşta 35 50 arası kullanıyordu. şimdi 16gb yaptım ve ramlerin hepsini en yüksekte çalıştırıyorum sistem ssd ye kurulu ve yeni format attım boşta %20 i geçmiyor.

Merhaba. Sistem boşta %50'den fazla RAM kullanıyor. Kullanıcılar kısmından baktığımda 788MB kullanıyor fakat performans kısmından baktığımda 5.1 GB kullanıyor. Ki bu çok mantıksız çünkü boşta sadece tarayıcı açık ve bu kadar RAM kullanmasına rağmen Windows bile arada donuyor. Sizce virüs bulaşmış olabilir mi? Sistemim: i5 7200U, GT940MX 2 GB, 8 GB RAM, 1TB HDD. @BERWAR @Jira @Recep Baltaş @Ali Güngör @GKD @GCN @Akif @YKTYN @Murat5038 Eki Görüntüle 567117Eki Görüntüle 567115Eki Görüntüle 567116Eki Görüntüle 567118

Temiz bir sistem kurmanizi öneririm. Ben bilgisayar işiyle uğraşıyorum bazen sistem %100 HDD kullanımı gibi şeyler yapıyor tabii format atınca düzeliyor (bazen de düzelmiyor onlar da HDD almak zorunda kalıyor).

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı