Windows 10 görünüm değiştirme

Han37

Decapat
Windows 10'dan sıkıldım görünümünü değiştirmek istiyorum Windows 11 görünüşünü yaptım ondan da sıkıldım. Başka önerebileceğiniz bir şey var mı? Videolu olursa güzel olur.

Son düzenleyen: Moderatör:
Özel temalardan bahsediyorsanız bunlar için UXThemePatcher gibi araçlar gerekli. Deviantart üzerinde bu tarz temalar bulabilirsiniz, fediafedia hesabına da bir bakın güzel temalar var.

En basitinden StartAllBack ile görev çubuğunu değişebilirsiniz.

Özel temalardan bahsediyorsanız bunlar için uxthemepatcher gibi araçlar gerekli. Deviantart üzerinde bu tarz temalar bulabilirsiniz, fediafedia hesabına da bir bakın güzel temalar var.

En basitinden startallback ile görev çubuğunu değişebilirsiniz.

Hocam böyle bir video buldum ve görünümü çok hoşuma gitti ve yapmak istiyorum lakin videonun aşağısındaki açıklama kısmına girdim bazı linkler deviantarttı bazı deviantart linklerini indirebiliyorum bazılarını indiremiyorum aşağıya fotoğraf koyacağım.

1705317183440.png

Bunda indirme butonu yok.

1705317196789.png

Ama bunda var nasıl düzeltebilirim?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam böyle bir video buldum ve görünümü çok hoşuma gitti ve yapmak istiyorum lakin videonun aşağısındaki açıklama kısmına girdim bazı linkler deviantarttı bazı deviantart linklerini indirebiliyorum bazılarını indiremiyorum aşağıya fotoğraf koyacağım.

Eki Görüntüle 2085103

Bunda indirme butonu yok.

Eki Görüntüle 2085104

Ama bunda var nasıl düzeltebilirim?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Buradan devindekilerin büyük cogunlugunu indirirsin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı