Windows 10 güç planı değişmiyor

tolgaahan

Centipat
Daha fazla  
İnternetten araştırdım ve Microsoft'un kendi sitesinde uygulanacak adımların hepsini uyguladım. Bilgisayarı yüksek performansa alıyorum bir daha açıp baktığımda güç tasarrufu moduna giriyor ve bu da bilgisayarı etkiliyor. Nasıl çözerim bilen var mı?
Not: Laptop kullanmıyorum, bilgisayarım masaüstü.

Son düzenleyen: Moderatör:
İnternetten araştırdım ve Microsoft'un kendi sitesinde uygulanacak adımların hepsini uyguladım. Bilgisayarı yüksek performansa alıyorum bir daha açıp baktığımda güç tasarrufu moduna giriyor ve bu da bilgisayarı etkiliyor. Nasıl çözerim bilen var mı?
Not: Laptop kullanmıyorum, bilgisayarım masaüstü.
Anakart modelinizi yazar mısınız?

MSI H310 PRO-VD PLUS
Buradan bütün sürücülerinizi indirip kurdunuz mu?

Buradan bütün sürücülerinizi indirip kurdunuz mu?

Bütün driverleri yükledim fakat olmadı yine aynı problem yüksek performansa alıyorum yine güç tasarrufuna alıyor.

Bütün driverleri yükledim fakat olmadı yine aynı problem yüksek performansa alıyorum yine güç tasarrufuna alıyor.
Buradaki konuyu incelediniz mi? Ayrıca madem güç tasarrüfü modunu sürekli seçiyor, o zaman siz de güç tasarrufu modunun seçeneklerini elle değiştirerek yüksek performans gibi ayarlamayı deneyin.
1. Denetim Masası > Güç Seçenekleri bölümüne gidin.
2. Burada güç tasarrufunu seçerek "Güç tasarrufu planının ayarlarını değiştir" üzerine tıklayın.
3. Açılan ekranda "Gelişmiş güç ayarlarını değiştir" üzerine tıklayın.
4. Buradaki seçenekleri keyfinize göre düzenleyin.
Kolay gelsin.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı