Windows 10 Güncelleme Tamamlanamadı Hatası

kgok639

Hectopat
Arkadaşlar merhabalar. Windows 10 kurulu olan bilgisayarıma 1-2 ay önce bir güncelleme geldi. Yapmayı en az 10 defa denedim fakat her defasında "Güncelleme Tamamlanamadı Değişiklikler Geri Alınıyor" diye bir ibare çıkıyor. İnternetten bazı çözüm yollarına baktım olmadı ve artık cidden çok canımı sıkmaya başladı. Yardım edebilir misiniz?

ISO dosyası ile o güncellemeyi yüklemeyi hiç düşündünüz mü?

Windows 10 son sürüm ISO:

Windows 10 x64 Turkish <-- bu yazıya tıklayın ve indirin.

Bir rar çıkarma programı ile sağ tıklayın klasöre çıkart diyin.

Setup adlı programı çalıştırarak yükselt adlı seçenek gelene kadar seçimleri gerçekleştirin.

Yükselt seçeneği geldiyse tıklayın.

Ve bekleyin.

Aynı sorun bende de var. Update'i her yerden kapatmama rağmen kendi kafasına göre güncelleme yapmaya çalışıyor. Bilgisayarı her açılışta 10 dakika boşu boşuna bekliyorum hem güncelleme yapmaya çalışıyor sormadan, hem de tamamlayamayıp değişiklikleri geri alıyor bir de üstüne onu bekliyorum kafayı yememek elde değil...

ISO dosyası ile o güncellemeyi yüklemeyi hiç düşündünüz mü?

Windows 10 son sürüm ISO:

Windows 10 x64 Turkish <-- bu yazıya tıklayın ve indirin.

Bir rar çıkarma programı ile sağ tıklayın klasöre çıkart diyin.

Setup adlı programı çalıştırarak yükselt adlı seçenek gelene kadar seçimleri gerçekleştirin.

Yükselt seçeneği geldiyse tıklayın.

Ve bekleyin.
Bunu yapınca verilerim silinmez değil mi? Çünkü format atacaktım lakin okul adına çok önemli veriler var bilgisayarımda ve bunları kaybetmek istemiyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı