Windows 10 güncelleme ve yeniden başlatma sorunu

moha28

Hectopat
Katılım
28 Mayıs 2020
Mesajlar
33
Öncelikle merhaba, laptopumda yeniden başlatma ve güncelleme sorunu var 1909 sürüm 20H2 güncellemesi istiyor. Zar zor internetten bakıp yaptım şu anda güncelleniyor. Ama eski güncellemelerden sonra da yeniden başlatma sorunu ile karşılaşıyordum. Sorun tam olarak şu; yeniden başlata bastığımda "lütfen bekleyiniz" ardından siyah bir ekran geliyor ve o şekilde kalıyor. İlk 5dk fan sesi değişik şekilde yükselip azalıyor sonra fan normalleşiyor, normale dönünce 10 ila 15 dakika bekliyorum, ama yine olmuyor. Hatta eskiden 1 gün beklemiştik yine olmamıştı.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba @moha28

Arama kutucuğuna CMD yazıp seçeneklerden "yönetici olarak çalıştır" seçeneğini seçiyoruz "SFC /scannow" tırnak işaretleri olmadan yazıyoruz ve işlem bittikten sonra bilgisayarı yeniden başlatıyoruz. Sorunun devam etmesi durumunda BURADA yer alan dosyayı masaüstüne indirip sıkıştırılmış dosyadan çıkartınız. Çıkarttığınız Allupdate.bat dosyasına sağ tıklayarak Yönetici olarak çalıştır seçeneği ile çalıştırınız. İşlem tamamlanıp DOS ekranı kapandıktan sonra test ediniz. Problem giderilmez ise sisteminizde yüklü olan Antivirüs programınız mevcut ise kaldırıp yeniden deneyiniz. Bundan da netice alamazsanız yeni bir Windows kullanıcı profili oluşturup test ediniz.
 
Merhaba @moha28

Arama kutucuğuna CMD yazıp seçeneklerden "yönetici olarak çalıştır" seçeneğini seçiyoruz "SFC /scannow" tırnak işaretleri olmadan yazıyoruz ve işlem bittikten sonra bilgisayarı yeniden başlatıyoruz. Sorunun devam etmesi durumunda BURADA yer alan dosyayı masaüstüne indirip sıkıştırılmış dosyadan çıkartınız. Çıkarttığınız Allupdate.bat dosyasına sağ tıklayarak yönetici olarak çalıştır seçeneği ile çalıştırınız. İşlem tamamlanıp dos ekranı kapandıktan sonra test ediniz. Problem giderilmez ise sisteminizde yüklü olan antivirüs programınız mevcut ise kaldırıp yeniden deneyiniz. Bundan da netice alamazsanız yeni bir Windows kullanıcı profili oluşturup test ediniz.

İlginiz için çok teşekkür ederim hepsini deneyip geri dönüş yapacağım.
 
1620719992987.png

acaba bu ekranın mı olması gerekiyor.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı