PCl\VEN_10EC&DEV_8821&SUBSYS_A81417AA&REV_00
PCl\VEN_10EC&DEV_8821&SUBSYS_A81417AA
PCl\VEN_10EC&DEV_8821&CC_028000
PCl\VEN_10EC&DEV_8821&CC_0280
Kopyala yapıştır kullanabilirsin. CTRL + C, CTRL +v.
Bu araçla dene bir de:
Complete Internet Repair, internet bağlantı ayarlarınızda sık görülen sorunları onarmayı amaçlayan ücretsiz bir programdır. Kurulum gerektirmeyen programı USB belleğinizde de taşıyıp kullanabilirsiniz. Program yazılımsal sorunları çözebilir fakat...
Abi sıkıntım da o ya zaten
Hiç internete giremiyorum, telefondan giriyorum foruma. Bakarak yazdım o yüzden.
Hata aldığım kısımda bu ya zaten.
Onarma yap:
Kısaca işlevleri; Windows güncellemeleri sonrası kalan gereksiz dosyaları temizleme Windows ISO'larını düzenleme ve sıkıştırma ESD dosyalarınızı ISO'ya çevirme Windows hizmetlerini düzenleme Sistem yedekleme ve geri yükleme Dism++ ile onarım...
Olmazsa 20H2 sürümüne geçemyi dene.
Windows 10 Sürüm 22H2 resmi Microsoft Türkçe ISO dosyasını buradan indirebilirsiniz. Format atmak yerine dosyalarınızı kaybetmeden sadece son sürüme yükseltmek istiyorsanız Microsoft'un bu aracını indirip çalıştırmanız yeterli. İndirin: Windows 10 Sürüm 22H2 64 Bit Türkçe | Resmi Microsoft ISO...
Geçerken aşağıdaki gibi yaparsan sorunların çözülmez.
Abi maalese hicbiri olmuyor 20H2 sürümüne gectim, Wi-Fi simgesi gözükmüyor ve internetide bulamıyor dediğin programi kullandim 5-6 tanesinde falan hata gösteriyor. Dünden beri bölüm sonu canavarını geçmeye çalışır gibi bildigim bütün şeyleri uyguladım. Guvenli modda başlattım yine görmedi Wi-Fi'yi ve Ethernet'i, geri yuklemeyle dün gece saat 23 sularina geri gittim yine yok. Son çare bilgisayarciya götürüp, gostermek sanırım, bir de onların fikrini almak lazim.
2 Tane bilgisayarciya götürdüm birisi kolay çözüm ise 30TL fiyat dedi formata da 80 TL idi 50'ye yaparim dedi ama ne alaka ise kuzey köprüsünde hatayi arıyor. Ben formatı atarim olmazssa Lenovo'nun yetkili servisine yollarsin dedi. Hem format atacak hem olmayacagini düşünecek hem de olmazssa diye yetkili servise yollayacak. Diğer bilgisayarcı da sen bırak kardesim 70TL formatimiz var sorun yazilimsal ise formati atar yeniden sürücüleri kurarim diyor başka da bir şey demedi.
Enazından diger bilgisayarcı gibi umutsuzluk vaadetmiyor.