Windows 10 güncellemesi yapılmalı mı?

Mesela fotoğraflar, office belgeleri vb. önemli dosyaların var. Bunları bulut sisteme yedekliyorsun. One drive bir bulut sistemi, yükleme hızını kullanarak belgelerin vb. yedekliyor. Eğer yanlışlıkla silersen vb. geri yükleyebiliyorsun.
kullanmalı mıyım sence

Çok önemli bir bilgin yoksa, gerek yok. Benim yükleme hızım rezalet olduğundan, ayrıca İnternet yavaşlatmasını istemiyorum. Zaten sistem de, önemli dosyaları pek tutan biri değilim.

Mesela fotoğraflar, office belgeleri vb. önemli dosyaların var. Bunları bulut sisteme yedekliyorsun. One drive bir bulut sistemi, yükleme hızını kullanarak belgelerin vb. yedekliyor. Eğer yanlışlıkla silersen vb. geri yükleyebiliyorsun.
peki, ama az önce onedrive kullanıcılarının veri kaybı yaşadığını söyledin sence herhangi bir arızalı güncellemede onedrive ı kullanırsam kaarlı mı zararlı mı çıkarım?

Onedrive kullanmadan, yedekleme yapabilirsin.
Ben Onedrive kullanmadan, önemli dosyalarımızı Google ya da One Drive yüklüyorum.

Ben Onedrive kullanmadan, önemli dosyalarımızı Google ya da One Drive yüklüyorum.
biraz cahilim de ne demek istediğini anlamadım şimdi onedrive kullanmadan nasıl onedrive yedekliyosun, bir de ben kullanmaya başlasam yararlı olur mu
her seferinde google ı açıp web üzerinden mi yedekliyorsun?

Atıyorum önemli bir fotoğraf albümün var. Bu albümü One ya da Google drive sitesine giriş yaptıktan sonra, sana sunulan ücretsiz ya da aylık ücret verip aldığın depolama alanına saklıyorsun. Kısacası dosyalarını, başka bir bilgisayar saklıyorsun. Bu kişisel hesap sayesinde, dosyaların yanlışlıkla silinirse tekrar ulaşıyorsun.

Screenshot_1.png

Sadece önemli dosyalarımı, bulut sistemine aktarıyorum. Yedeklemeden kastım bu.

Atıyorum önemli bir fotoğraf albümün var. Bu albümü One ya da Google drive sitesine giriş yaptıktan sonra, sana sunulan ücretsiz ya da aylık ücret verip aldığın depolama alanına saklıyorsun. Kısacası dosyalarını, sistem temiz kurulum yapılmasına karşın yüklediğin uzak bir sunucu hizmeti diyebilirim.

Eki Görüntüle 504964
evet saol burayı anladım ama konuşmanın başında onedrive kullananlar güncellemede veri kaybı yaşamış dedin orası kafama takıldı?

KB4532693 kodlu güncelleme veri siliyor falan diyorlar ama daha dün sıfırdan kurulum sonrası bütün güncellemeleri kurdum hatta yukarı da yazılı olan güncelleme de kurulu ama veri kaybı yaşamadım hiç?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı