Windows 10 güncellenirken iptal olması ve bilgisayarı yeniden başlatması

drogbaformalı

Decapat
Bilgisayarım Windows10. dün bilgisayarımı güncellerken 50%'ye gelirken bir sorunla karşılaşıldı ve bilgisayarınız yeniden başlatılacak diye bir uyarı aldım ve sonra yeniden başlatıldı. Bugün saat 2.30 civarı oyun indirmek üzere bilgisayarı açık bıraktım. Oyun indikten sonra bilgisayarın yeniden başlatıldığını fark ettim.

Bunun sebebi nedir?
Ne yapmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ne çektiysem şu güncellemelerden çektim. Bi takılma bi eksik dosya falan hep hatalarla karşılaşıyordum en son Windows Update'yi kapattım. Bunun yüzünden çok kez format atmışlığım vardır. Yani sürekli olan ve seni zor duruma sokan bir durumsa Updateden güncellemeleri kapatabilirsin.

Bu aralar 20H2 güncellenmesi yayınlandı yanlış bilmiyorsam. Evimdeki ve iş yerimizdeki birçok bilgisayar güncelleme aldı ve restart istedi. Muhtemelen bunla ilgili bir problemdir. Sizde yüklemeyi yarıda bırakması belki diskinizde yer kalmadığı içindir.

Boş yerim var. Güncelleme ismini bilmiyorum bakmaya çalıştım fakat göremedim.

Hiçbir zaman güncelleme yapmıyorum eğer başka sürüme geçecek isem format atıyorum yoksa bilgisayara bir şeyler oluyor yavaşlıyor saçma şekilde
Aynen öyle. Bir güncelleme geldi güncelledikten sonra microsoft store'a ya da xbox ile alakalı her hangi bir oyuna girmiyordu ve hala daha girmiyor.

Bu sürüm iyi mi?
Aldığım hataları nasıl düzeltebilirim? (Açtığım konular hiç yardımcı olmadı)
Aslında benim paylaştığım gibi olması lazım. Uzun süredir bendeki 2004 sürümüydü. 2004 bile sendeki 1903 versiyonundan daha güncel. Masaüstünde boş bir yerde sağ tıklayarak sırasıyla: Kişiselleştir - (sol üstte) Ana Sayfa - Güncelleştirme ve Güvenlik ekranına girebilir misin? Orada güncelleştirme görünüyorsa indir ve yükle diyebilirsin. Eğer hiç bir güncelleştirme görünmüyorsa "Güncelleştirmeleri Denetle" butonuna tıklayabilirsin. Mutlaka güncelleme bulması lazım. Eğer yine düzelmezse şöyle bir yol önerebilirim: C:\Windows\SoftwareDistribution\Download klasörünü bir şekilde temizlemeyi araştırabilirsin. Orada hasarlı ve silinemeyen bir dosya da neden oluyor olabilir. Yalnız silme ve temizleme tekniği farklı olabilir. Bu son adımı bilmediğim için sadece fikir vermesi açısından yazıyorum.

Dosya Ekleri

• sad.png
    9,8 KB · Görüntüleme: 37
Aslında güncelleme sağ alt ta gösteriyor fakat güncellerken yukarda yazılı olduğu gibi güncellenemeyip yeniden başlıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…