Oyundayken ekran gitmesi ve bilgisayarın kendini yeniden başlatması neden olur?

rxmoss

Decapat
Daha fazla  
Selam, FM 23 oynuyordum ve bir anda ses gelmeye başladı ve ekran gitti birkaç saniye sonra kendini yeniden başlattı. Ayrıca bazen görüntü gidip sinyal yok diyor ama bilgisayar açık yani ses vs gelmeye devam ediyor. Tek 1 tane minidump dosyası vardı ve aşağıya bırakıyorum.

Tamamdır hocam yeni driver indirdim bu durum tekrarlanırsa DDU ile kaldırıp tekrar kuracağım. Ardından da FurMark testlerini vs yapacağım.

Hocam iyi günler DDU ile sürücüyü kaldırdım ama şimdi de Intel denetim paneli yok nasıl geri getireceğim?

Geri kurmanız lazım. Öncelikle Windows Update ile indirin isterseniz. O zaman gelir.
Veya Microsoft Store'de olması lazım.

Geri kurmanız lazım. Öncelikle Windows Update ile indirin isterseniz. O zaman gelir.
Tamamdır eğer sorun hala devam ediyorsa ekran kartında bir sorun yok demek mi oluyor ?

Microsoft store da yok Windows update de birşey gözükmüyor.

Tamamdır eğer sorun hala devam ediyorsa ekran kartında bir sorun yok demek mi oluyor ?

Microsoft store da yok Windows update de birşey gözükmüyor.
Siz driveri kurdunuz mu?

Siz driveri kurdunuz mu?
Kurdum hocam burayı gördümde bende olan Arc Denetim paneliydi masaüstünde sağ tık atıldığında gözüküyordu eskiden gene gitmişti driver updatelediğimde.

Siz driveri kurdunuz mu?
Hocam sorun hala devam ediyor bu hatayı veriyor her seferinde.
1718958220302.png

Kurdum hocam burayı gördümde bende olan Arc Denetim paneliydi masaüstünde sağ tık atıldığında gözüküyordu eskiden gene gitmişti driver updatelediğimde.

1718958220302.png
Psu kablosu gevşemiş v.s. olabilir mi ?

1718958220302.png

1718960357485.png

FurMark testi de burda hocam.

Sorun hala devam ediyor. Örneğin robloxdaki birkaç oyunda hiçbir sorun olmuyor ancak blazing sails v.b oyun başladığı anda görüntü gidiyor.

Son düzenleme:

Eki Görüntüle 2227884

Eki Görüntüle 2227907
FurMark testi de burda hocam.

Sorun hala devam ediyor. Örneğin robloxdaki birkaç oyunda hiçbir sorun olmuyor ancak blazing sails v.b oyun başladığı anda görüntü gidiyor.
Teknik servise gidin. Kart sorunlu muhtemelen.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı