Oyundayken ekran gitmesi ve bilgisayarın kendini yeniden başlatması neden olur?

rxmoss

Decapat
Daha fazla  
Selam, FM 23 oynuyordum ve bir anda ses gelmeye başladı ve ekran gitti birkaç saniye sonra kendini yeniden başlattı. Ayrıca bazen görüntü gidip sinyal yok diyor ama bilgisayar açık yani ses vs gelmeye devam ediyor. Tek 1 tane minidump dosyası vardı ve aşağıya bırakıyorum.

Tamam hocam sağ olun konunun başından beri ilgilendiğiniz için.

Hocam bir de son bir şey soracaktım, sistemi aldığım zaman ekran kartını ayrı bir kutuda göndermişlerdi garantiye gönderirken ekran kartını çıkarıp başka bir kutuya koymama gerek var mı?

Direkt tüm sistemi verin isterseniz varsa garantisi. Belki tetikleyen bir faktör vardır ona da bakarlar. Direkt sistemi verin derim varsa garanti.

Direkt tüm sistemi verin isterseniz varsa garantisi. Belki tetikleyen bir faktör vardır ona da bakarlar. Direkt sistemi verin derim varsa garanti.
Tamamdır hocam.

Tamamdır hocam.
Dediğim gibi blazing sails'te tam oyun başlayacakken yani yükleme ekranında shift+ctrl+Windows+B basıp ekran kartını resetlersem girebiliyorum. anlamış değilim.

Son düzenleme:
Hocam garantiye göndermedim hafta sonu olduğu için monitörüm bayağı eski HDMI girişi v.s yok dönüştürücü kullanıyorum odanın ışığını açtığımda vs yine sinyal yok hatası alıyordum ama ekran geri geliyordu. Monitörden kaynaklanma ihtimali var mı sizce?
Monitör görüntüyü keser sistemi kapatmaz. Sanmıyorum yani.

Monitör görüntüyü keser sistemi kapatmaz. Sanmıyorum yani.
Yani bundan önce dediğiniz gibi oluyordu önceden görüntü gidiyordu ama müzik çalmaya falan devam ediyordu sistem kendini yeniden başlatmıyordu.

Yani bundan önce dediğiniz gibi oluyordu önceden görüntü gidiyordu ama müzik çalmaya falan devam ediyordu sistem kendini yeniden başlatmıyordu.

1719844565500.png

Bana PSU'dan kaynaklı da olabilir gibi geldi. 550W Game Booster marka, ekran kartının kutusunun arkasında minimum 600W önerilir tarzında bir şey yazıyor.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı