Windows 10 Günlük Kullanımda Mavi Ekran

• Konuyu başlatan str
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 7
  • Görüntüleme 1.415

str

Hectopat
Daha fazla  
Sorunum sadece internet de film izlerken ve dolaşırken başıma geliyor. Bugün uçak bileti almaya çalışırken resmen alamadım sürekli mavi ekran verdi flash destekli uygulamalarda oluyor sanırım bilemedim. Oyunlarda vs hiçbir sıkıntı yaşamıyorum sıcaklıkla alakası yok şimdiden belirtiyim.

minidump.rar

Bu arada formatı yeni attım. Windows en güncel sürümde, sürücülerim de aynı şekilde güncel.

Mavi ekran verdiğinde %30-40 diye sayar ve sonra kapanır. Ekranın fotosunu atabilir misin ?

Sürücülerin hepsini kendi sitesinden indirdim, driverboost vs program kullanmıyorum. Acaba hangi sürücü bu hatayı verdiriyor öğrenemez miyim ?

Sürücülerin hepsini kendi sitesinden indirdim, driverboost vs program kullanmıyorum. Acaba hangi sürücü bu hatayı verdiriyor öğrenemez miyim ?
Linkteki konuda tüm detaylar anlatılmış aslında. Sorun çıkaran sürücüyü kolaylıkla bulabilirsin.

Fakat şunlardan da kaynaklana biliyormuş.
  • Hatalı yapılandırılmış, eski veya bozuk aygıt sürücüleri. (son derece yaygın)
  • Son Windows ile ilişkili yazılım değişikliğinden (yükleme ya da kaldırma) kaynaklanan, Windows kayıt defterinde bozulma.
  • Virüs ya da kötü amaçlı yazılım Windows dosyasını ya da ilişkili Windows Operating System program dosyalarını bozmuş.
  • Yeni donanım takıldıktan sonra sürücü çakışması.
  • Windows Operating System ile ilişkili yazılım ya da sürücü yükledikten sonra hasar görmüş veya kaldırılmış sistem dosyaları.
  • Hatası 0xC2 mavi ekranı zarar görmüş bir sabit diskten kaynaklandı.
  • Bellek (RAM) bozulması nedeniyle BAD_POOL_CALLER Durdurma Hatası.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…