Windows 10 Güvenli Modda Açınca Ekran Daha Net

Normal modda açıldığında masaüstü çözünürlüğünüz tam olarak kaç?
Windows da sağ tuşa basıp ekran ayarları kısmına girince orada görebilirsiniz.
1920X1080
İlk başta söylemiş arkadaş 1920×1080 gösteriyor diye.Bu arada en son oyun veya yazılım yüklediniz mi?
Bazen böyle hatalar verdirebiliyor bunlar
Bilgisayarı ilk aldığımdan beri böyle o yüzden yükledğim bir şeyden dolayı olduğunu sanmıyorum

Dosya Ekleri

• Radeon Software 23.02.2020 12_26_32.png
    Radeon Software 23.02.2020 12_26_32.png
    64,3 KB · Görüntüleme: 32
Hangi ayarları yapmalıyım ?

Hangi ayarları yapmalıyım ?

Dosya Ekleri

Bu ayarlarla bir deneyin eğer olmazsa amd nin başka bir programı vardı bilgisayara yükleyince ikiside yükleniyordu ismini tam hatırlayamıyorum.Aynı sorun başıma geldiğinde ben ordan panele girip paneli tanıttım panel dediğimde monitörü tanıttım sorunum öyle çözülmüştü.

B
Bu ayarlarla bir deneyin eğer olmazsa amd nin başka bir programı vardı bilgisayara yükleyince ikiside yükleniyordu ismini tam hatırlayamıyorum.Aynı sorun başıma geldiğinde ben ordan panele girip paneli tanıttım panel dediğimde monitörü tanıttım sorunum öyle çözülmüştü.
Bu ayarlarla da denedğimde soru aynı. Dediğiniz program Amd Catalytcs center mı ? (adını yanlış yazmış olabilirim)

Evet doğru.İsmini anımsayamadım kusura bakmayın. Oradan panellerim seçneğinden yapmıştım ben ama belkide ekran kartı farkındandır benimki amd hd5450.
Estağfirullah bu bölümden yaptınız sanırım ama tanıtma gibi bir bölüm bulamadım

Dosya Ekleri

• AMD Catalyst Control Center 23.02.2020 12_44_14.png
    AMD Catalyst Control Center 23.02.2020 12_44_14.png
    37 KB · Görüntüleme: 34
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı