Windows 10 Harry Potter and the Chamber of Secrets Çalışmama Sorunu

lionstone19

Kilopat
Katılım
4 Haziran 2015
Mesajlar
1.195
Çözümler
2
Yer
Edirne
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Öğrenci
İyi günler. Bugün 2002 yapımı olan Harry Potter and the Chamber of Secrets oyununu oynamak için yükledim. Çalıştırdığımda loading ekranları çok uzun sürüyor ve açıldığında çok fena kasıyor. Windows 7'deyken çok rahat oynayabiliyordum. Bunun çözümü var mıdır?

Eski oyunları çalıştırmayı bilen yok mu ya?
 
Mesajınızın üzerinden 1 ay geçmiş kusura bakmayın görmemişim :D Ekran kartım GT520MX. Fakat ondan dolayı kastığını düşünmüyorum sonuçta 13 senelik oyun. GTA 4'ü bile oynayabiliyorum bu kartla.
 
Sorun zaten ekran kartının güncel olmadığından kaynaklanıyor olabilir. Ekran kartınızı güncel tutmanız sizin için iyi olur. İyi günler
 
Kart 4-5 senelik, oyun 14 senelik. Oyuna göre gayet güncel bir kart olduğunu düşünüyorum.Hem Win 7'de sorunsuz bir şekilde oynuyordum. Win 10'a geçince böyle oldu.
 
Hmm o zaman güncellemede sıkıntı vardır bende de ilk zamanlarda tarih ve saat hata veriyordu şimdi ise bilgisayar içi aramayı geç yapıyor.
 
Bence bunu driverlarla alakası yok. Windows 10 eski oyunlara destek vermiyor. GTA San Andreas'ta da mouse kıpırdamama problemi yaşıyorum.
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı